adscode
adscode

MUADİL TONER-TONER

Toner; yazı makineleri, yazıcılar, fotokopi makinelerinde bulunan kağıt, yazı, görüntü, şekil aktarmaya yardımcı olan içerisinde tozun bulunduğu bir teknoloji materyalidir.

MUADİL TONER-TONER
Türkiye'den Haberler

Toner; yazı makineleri, yazıcılar, fotokopi makinelerinde bulunan kağıt, yazı, görüntü, şekil aktarmaya yardımcı olan içerisinde tozun bulunduğu bir teknoloji materyalidir. Kurutulmuş toz haline getirilmiş mürekkebin bulundurulduğu parçadır. Sadece siyah renkle kalmayıp renkli tozlarında bulunması hem görüntü açısından hem de yazıların daha anlaşılır olması bakımından oldukça kolaylık sağlıyor.
Muadil Toner ise kelime anlamına bakıldığında da anlaşılacağı gibi alternatif toner olarak kullanıldığı görülür. Muadil tonerin geri dönüşüm özelliğinin olması oldukça avantajlıdır. Yani her toner değişiminde yeni toner alımı konusunda çıkan bazı maddi olanaksızlıklar için geliştirilmiş bir alternatiftir.

Hem devlet bütçesine hem de kullanıcı bütçesine yapmış olduğunuz olumlu dokunuş sayesinde katkıda bulunmuş  olacaksınız . Mürekkep yapımında kullanılan doğa ürünleri de böylelikle daha az zarar görmüş olacaktır. Çünkü mavi mürekkep için Mürur Ağacının çiçeklerinin yaprakları zarar görmekte, siyah mürekkep yapımı için çınar yaprağı kullanılmakta, kırmızı mürekkep için çınar ağacından alınan mürekkep işlenmektedir. Tonerinizin dolumu için kullanılan mürekkebe bile bu denli dikkati davranmamız doğaya verilen zararı en asgari düzeye indirmemize katkıda bulunmuş olacaktır. Muadil toner için ise sıfırdan bir toner alma koşulu sağlanmadığı için doğanın dengesi açısından önemli sonuçlar doğuracaktır.

Bizlerin günlük hayatımızda işimizi kolaylaştıran cihazlara gerekli özeni göstermiyor oluşumuz bu cihazlar için gerekli araştırmaları yapmamamız cihazların ömrünü kısaltan en büyük etkendir. Tonerinize göstereceğiniz dolum ve temizlik konusundaki hassasiyetle birlikte muadil toner alımı ile dolum toneri ürünlerinden çok daha iyi ve kaliteli sonuçlar alabilirsiniz. Orijinalinin kullanımından çok farkın olmaması hatta faksız olmasına rağmen orijinali kadar pahalı olmaması da muadil toneri kullanmamıza olanak sağlayan detaydır. Muadil toner kullanımını evinizden ve ya toneri kullandığınız adresten gelip alıp dolduran ve ücret talep etmeyen firmaların oluşu ehli olmayan insanların vereceği zarara fırsat vermemiş olup cihazının bu yönde kullanım süresine doğrudan katkı sağlıyor. Biliyoruz ki küçük ama bozulması durumunda iş yerimizde ciddi aksaklıklara yol açabilecek tonerin bozulması mümkündür ve her boşaldığında doldurmaya ihtiyaç duyulacağı aşikardır. Değişim sırasında zarar gören parçalar cihazın çöp olmasına sebep olacaktır. Bu yüzden toner hem için hem de maddiyat için muadil toneri kullanılmanız önemli sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)