adscode

Ödüllü Oyun Tasarımcısı, DAÜ İletişim’de Atölye Çalışması Yapacak

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, gerek yurtiçinde gerekse uluslararası sanat ve tasarım platformlarında gerçekleştirdiği etkinliklerle…

Ödüllü Oyun Tasarımcısı, DAÜ İletişim’de Atölye Çalışması Yapacak
Etkinlikler
Oyun tasarımı alanında uluslararası üne sahip İranlı çizgi film ve oyun tasarımcısı Farhoud Farmand, 15-20 Ekim 2012 tarihleri arasında İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde “Animation & Game Design” (Animasyon ve Oyun Tasarımı) adı altında bir atölye çalışması gerçekleştirecek. 
Farhoud Farmand, öğrencilere ve alana ilgi duyan katılımcılara önce Uluslararası Tahran Game Expo’dan En İyi Video Oyunu Tasarımı ve En İyi Video Oyun Hikâyesi alanlarında birincilik ödülü almış çalışmalarını tanıtan bir sunuş gerçekleştirecek. Beş gün sürecek atölye çalışmasında katılımcılar, önce çizgi karakterlerini oluşturacak ve ardından kendi video oyunlarını yaratma olanağını elde edecekler. Atölye çalışması, DAÜ Görsel Sanatlar ve Görsel  İletişim Tasarımı Bölümü’nün bu akademik yıl başında taşındığı yeni binasındaki stüdyolarda gerçekleştirilecek.





























www.egitimajansi.com


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)