adscode
adscode

Öğretmenlerden Tatil Kitabı

Osmaniye Düziçi’nde bulunan Üzümlü İlkokulu’ndaki 7 sınıf öğretmeni öğrencilerin tatillerini değerlendirmeleri için "Bilgin Çocuk Tatilde" isimli kitap serisi hazırladı.

Öğretmenlerden Tatil Kitabı
Eğitim
Yazar kadrosunda bulunan Mustafa Siyahoğlu, kitapların hazırlanma sürecini anlatarak şöyle konuştu:
"2013’te İstanbul'da bulunan bir yayınevi, yarıyıl tatil kitabı yazdırmak için bize teklifte bulundu. Ön hazırlık olarak kendilerine sunduğumuz çalışma beğeni ile karşılandı ve yayıncı kuruluş ile anlaştık. Ekim ayında başladığımız çalışmalar Aralık ayında baskıdan çıktı ve satışa sunulmaya başlandı." 
      
İlkokul 1, 2, 3 ve 4’üncü sınıf için hazırlanan 4 kitabın eğitim camiasında ve öğrenciler arasında beğeni ile karşılanacağını umduklarını belirten Siyahoğlu, yazar kadrosunun yeni çalışmalar için çeşitli projeler geliştirdiklerini belirtti.
      
Yeni kitap çalışmaları yolda
      
Gelen talepler üzerine ilk etapta ilkokul 1 ve 2’nci sınıf hazırlıklara başladıklarını anlatan Siyahoğlu, şöyle devam etti:
"İlçemiz çalışkan ve kaliteli öğretmen kadrosuna sahip. Öğretmenlerimizi bu alanda destekler ve motive edersek bu alandaki başarımızın artacağına inanıyorum. Türkiye'nin bir ilçesinden ulusal çapta yayınlarının çıkmasını Düziçi’nde öğrenci ve veliler tarafından sevinçle karşılandı.”

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)