adscode

Ömer Dinçer'in 'Siyasi Muhalifi' Başbakan mıydı?

Görevden alınan Milli Eğtim Bakanı Ömer Dinçer 'son açıklaması' olan atama konusu Başbakan Erdoğan'ın bugünkü grup konuşmasıyla yeniden gündeme geldi.

Ömer Dinçer'in 'Siyasi Muhalifi' Başbakan mıydı?
Özel Eğitim

 

Partisinin bugün yapılan grup toplantısında öğretmenler için 'mazeret atamaları'nın Şubat ayında yapılacağını ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinden açıklanacağını duyuran Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri geçen hafta Milli Eğitim Bakanlığı'nda yapılan revizyonu yeniden gündeme getirdi.
Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı'nın göreve atanmasıyla koltuğundan olan eski bakan Ömer Dinçer, bakan olarak yaptığı son açıklamada, öğretmenler için 'mazaret ataması' olmayacağını belirtmişti. Şubat'ta yapılacak bir atama için mücadelenin "AK Parti'ye ve Milli Eğitim Bakanlığı'na yönelik siyasi bir muhalefet çabası" olduğunu söyleyen Dinçer bu açıklamanın hemen ertesinde görevden alındı.
Bugünkü konuşmasında, istenilen hızda ve verimlilikte gitmediği bilinen yeni anayasa çalışmalarına Mart sonuna kadar zaman tanıyan başbakan da bir referanduma ışık yakmasının ardından Şubat ayında öğretmenlerin mazeret atamalarının açıklacağını duyurdu.

 

Haberin Devamı İçin Tıklayın!

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)