adscode
adscode

Otobüs Bileti Adresi www.sanalotobus.com

Türkiye'de en çok kullanılan ulaşım şeklide kara yolu taşımacılığı ve dolayısıyla şehirler arası otobüs firmaları.

Otobüs Bileti Adresi  www.sanalotobus.com
Türkiye'den Haberler
Türkiye'de  en çok  kullanılan ulaşım  şeklide  kara yolu  taşımacılığı ve  dolayısıyla  şehirler arası  otobüs  firmaları. Ülkemizde yaklaşık olarak  200  civarında  resmi  otobüs şirketi  var.

Bir  yerden başka bir yere  gitmek  istediğinizde sizi  bir çok seçenek  bekliyor  fakat  bunun için  araştırma  yapmanız  gerek  artık  vakit harcamanıza  da  gerek  yok  www.sanalotobus.com  sitesinde  100  firma otobüs bileti  satışı  gerçekleştiriyor. Siz  sadece  güzergah  bilgilerini  giriyorsunuz  tarih ve  yolcu  sayısını  girip  bilet araması  yapıyorsunuz sonra  ise  size  sadece  tercih etmek  kalıyor  Firma  Fiyat  Otobüs  Saat  gibi  bir  çok kriteriniz  arasından size  en uygun otobüs biletini  alabilirsiniz.Hem de sadece  iki adımda ve  3 D secure  güvencesiyle.
 
Diğer bir  özellik ise  rezervasyon  sistemi  sefer yapacağınız  tarih belirli  değilse  otobüs firmasından rezervasyon yapabilir  ve size  tanınan süre  içinde  biletinizi  size  verilen pnr no ile satın alabilirsiniz.Sadece bir  bilet sitesi olmayan http://www.sanalotobus.com  da otobüs firmalarının  haberlerini  ve  telefon numaralarını da  bulabilirsiniz.
 
 
Metro  Turizm  otobüs  bileti  www.sanalotobus.com  da

Türkiye'de  karayolu  taşımacılığında  en  çok  yolcu taşıyan  otobüs  firmalarından  birisi  olan Metro  Turizm otobüs işletmelerinin  otobüs  biletlerini  sitemiz  üzerinden  satın alma  imkanına  sahipsiniz.

Bilindiği gibi  en  çok otobüs seferi  yapan ve  en geniş  araç  filosuna  sahip olan  Metro  Turizm’in  sistemimiz içerisinde  yer alması  değerli  yolcularımız  için  farlı bir  alternatif oluşturarak
seçenek anlamında  elini güçlendirecektir.Ramazan  bayramının yaklaştığı  şu  günlerde otobüs bileti  %90  oranında  tükendiği  yetkililer  tarafından  belirtiliyor.

Fakat   sistemimiz üzerinde  yer  alan  70’ten fazla  otobüs  firmasından yer bulmak  hiçte  zor olmayacak  ayrıca  uçak biletlerinizi de sitemiz üzerinden sorgulayabilir  ve  dilerseniz satın alabilirsiniz.
 




 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)