adscode
adscode

Refleksoloji Masajı Nasıl Yapılır

Refleksoloji masajı, ayak tabanında yer alan belli kısımlara basın uygulanmasıyla gerçekleştirilen iyileştirici bir tedavi yöntemidir.

Refleksoloji Masajı Nasıl Yapılır
Türkiye'den Haberler
Refleksoloji masajı, ayak tabanında yer alan belli kısımlara basın uygulanmasıyla gerçekleştirilen iyileştirici bir tedavi yöntemidir. Bakırköy masaj salonlarında İstanbul masözleri tarafından uygulanan bu masaj yöntemi, ayaklar vücudun aynasıdır felsefesinden yola çıkarak uzak doğu geleneksel tıbbın olmazsa olmaz bir tedavi yöntemi olarak yerini almıştır. Bakırköy masaj salonlarında uygulanan refleksoloji masajı, bir nevi denge masajıdır. İstanbul masözlerimiz tarafından uygulanan bu yöntem,kişilerin zihinsel,bedensel ve duygusal yönden kendilerini iyi hissetmelerini sağlamaktadır. Bakırköy masaj salonlarında İstanbul masözlerimiz tarafından 30 dakika süreyle uygulanmaktadır.

Reflksoloji masajı, zatürreye ve kolite yakalanan ve beyin felci geçiren çocuklara uygulandığında bu çocuklarda büyük ölçüde iyileştirmeler gözlemlenmiştir. Ayrıca çocuklarda idrar tutamama sorununda da çözücü bir rol oynamıştır. Refleksoloji masajı, lösemi hastası olan çocuklarda, hızlı nabız ve yüksek kan basıncı gibi problemleri gidermede önemli ölçüde rol oynamaktadır. Yapılan araştırmalar sonucunda, refleksoloji uygulanan zihinsel özürlü çocukların refleksoloji uygulanmayan zihinsel özürlü çocuklara nazaran boyunda,kilosunda zihinsel ve bedensel gelişiminde önemli ölçüde ciddi ilerlemeler görülmüştür.

Refleksoloji ayak masajı, sancılı adet gören kadınların % 95 inde, adet öncesi semptomları yaşayan kadınların % 46sında etkili ve faydalı olduğu gözlemlenmiştir. Yapılan araştırmalar ışığında, menopozlu kadınlara refleksoloji masajı uygulanmasıyla etkili sonuçlar alınmıştır.

Refleksoloji masajı, kabızlık, uykusuzluk, yorgunluk ve mide rahatsızlığı gibi sorunlarda kullanılan ilaçların yan etkilerini gidermede çözücü ve iyileştirici bir rol oynamıştır. Ayak masajının uygulandığı kişilerde kan dolaşımı ve böbreklerdeki kan dolaşımının düzene girdiği görülmüştür. Ayrıca kanser, yaşlanma gibi hastalıklarda hücreye zarar veren kimyasalların sayısını düşürerek iyileştirici rol oynamaktadır. Boyun kasılması, bağırsak sorunları ve sindirim rahatsızlıklarında da faydalı olduğu saptanmıştır. Böbrek ve idrar yolarının neden olduğu ağrılarda ve diş ağrılarını azaltmada ve iyileştirmede önemli rol oynadığı gözlemlenmiştir. Beyoğlu masaj salonlarımızda profesyonel İstanbul masözlerinin uyguladıkları bu yöntem sayesinde, birçok rahatsızlık ve hastalıklarda iyileştirici veya ağrıyı azaltıcı bir rol üstlendiğini görmekteyiz.

Bakırköy masaj salonlarında, deneyimli istanbul masözlerimiz, özel el ve parmak hareketleriyle ayak tabanının belli noktalarına baskı uygulayarak stresin azalmasını sağladıkları saptanmıştır.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)