adscode

Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri; 3 - 18 Temmuz 2013

Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl, 3 - 18 Temmuz 2013 tarihleri arasında her gün Tuzla’daki kampüsünde gerçekleşecek.

Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri; 3 - 18 Temmuz 2013
Haberler

 

 



Sabancı Üniversitesi, akademik programları, eğitim olanakları,  burs seçenekleri ve kampüs imkânları hakkında adayları ve aileleri bilgilendirmek amacıyla “Tanıtım Günleri” gerçekleştiriyor. 3 - 18 Temmuz 2013 tarihleri arasında, Sabancı Üniversitesi’nin Tuzla’daki kampüsünde düzenlenecek “Tanıtım Günleri”ne öğrenciler ve aileleri Cumartesi ve Pazar günleri de dahil olmak üzere her gün katılabilecek.
Tanıtım Programı, kampüs turunu da kapsayacak şekilde 10:00-13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Adaylara akademik yaşamın anlatıldığı bölümde Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Berker, eğitim sistemi hakkında bilgi verecek. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Menceloğlu, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Baç ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nakiye Avdan Boyacıgiller de fakülteler ve programları konusunda bilgi verecekler. Programda, Ayrıca kontenjanlar ve tercih, burslar ile ders dışı yaşam – öğrenci kulüpleri, spor aktiviteleri, Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, kampüs olanakları gibi konularda bilgilerin verildiği tanıtım sunumları yapılacak. Program kampüs turunun ardından sona erecek.

 


Sanal kampüs turu imkanı

Kampüs ziyareti gerçekleştiremeyecek adaylara, velilere ve rehber öğretmenlere Sabancı Üniversitesi’nin sosyal haritası map.sabanciuniv.edu, üniversiteyi sanal ortamda gezerek tanıma  fırsatı sunuyor.
map.sabanciuniv.edu adresinden ulaşabilecek adaylar,  ana sayfadan, “Kampüsü Tanı, Kendini Keşfet” sekmesinden girerek, Atatük Anı Yazıtı, Ana Kapı, Rektörlük, Temel Geliştirme ve Diller Okulu, Bilgi Merkezi, Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (SUNUM), Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Yönetim Bilimleri Fakültesi, Amfitiyatro, Üniversite Merkezi, Kafeler Bölgesi, Lojmanlar, Yurtlar, Rektör Evi, Spor Merkezi, Gösteri Merkezi, Göl, Hangar Cafe, Servisler Bölgesi ve İşletme Merkezi’nin üzerine tıklayarak, kampus içindeki tüm birimler hakkında bilgi alabilecekler.

 


SoruSU olan?

Ayrıca, Sabancı Üniversitesi sosyal medya kanallarından “SoruSU Olan” uygulamasını kullanarak  facebook üzerinden Sabancı Üniversitesi ile ilgili sorularına yanıt alabilecekler.  Sosyal medya kanalları dışında sorular için 0216 483 90 90 no’lu telefon aranabilir.

 


Tanıtım Günlerine katılabilmek için ulaşım imkanları

Tanıtım Programı için kullanılabilecek ücretsiz servisler, Avrupa Yakası için 03 Temmuz – 08 Temmuz 2013 tarihleri arasında saat 08:45’te 4. Levent Akbank Şubesi önünden 08 Temmuz – 18 Temmuz arası ise aynı saatte Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nin sırasında bulunan AVIS önünden hareket edecek. Ulaşım bilgilerindeki olabilecek değişikliker için lütfen www.sabanciuniv.edu adresindeki duyuruları takip ediniz.

 


Anadolu Yakası için ise 03-18 Temmuz 2013 tarihleri arasında saat 09:00’da Kadıköy Rıhtım Caddesi Sahil Mevkii Deniz Otel yanındaki Simit Sarayı önünden hareket edecekler. Aynı istikametlere dönüşler ise 13:30’da gerçekleşecek.

 


Sabancı Üniversitesi internet ve sosyal ağ adresleri:

www.sabanciuniv.edu
map.sabanciuniv.edu
susocial.sabanciuniv.edu
www.twitter.com/sabanciu
 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)