adscode

SAJEV Özel Küçük Prens Lisesi'ne Kayıtlar Başladı

SAJEV Özel Küçük Prens Lisesi'nde 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Kayıtları Başladı

 SAJEV Özel Küçük Prens Lisesi'ne Kayıtlar Başladı
Özel Eğitim

 


 

 

 

Köklü bir geçmişi parlak bir geleceğe güvenle taşıyabilmek için kapılarını açan SAJEV Özel Küçük Prens Lisesi 2013-2014 eğitim öğretim yılında 8. Sınıf SBS puanına göre öğrenci alacak.

Saint-Joseph Lisesi'nin 143 yıllık geleneği, deneyimi ve bilgi birikimi ışığında kurulan SAJEV Özel Küçük Prens Eğitim Kurumları'nın gücüne güç katacak son halka olan Özel Küçük  Prens Lisesi,  Sancaktepe'de 30 dönüm araziye kurulu  kampüsünde yeşillikler içindeki modern okul ortamında  tam donanımlı   sınıfları, laboratuvarları,  sanat  ve spor alanları ile bu yıl eğitime başlıyor.

Geçtiğimiz eğitim - öğretim yılı değerlendirmesinde İstanbul'daki okullar arasında SBS 8. Sınıf başarı sıralamasında ilk 50 okul arasında 11. Sırada yer alan SAJEV Küçük Prens İlköğretim Okulu'nun başarı geleneğini sürdürmeyi amaçlayan SAJEV Eğitim Kurumları, lise eğitiminde de öğrencilerin gelecekteki başarısını asıl hedef olarak belirledi.

Öğrencilerine ulusal  ve uluslararası projeler ile  zenginleştirilmiş öğretim programları  sunacak olan  Özel Küçük Prens Lisesi'nde Fransızcanın yanı sıra  ikinci yabancı dil  İngilizcenin de öğretilmesine büyük önem  verilmekte.  Yabancı dil derslerinin büyük bölümü son teknolojiyle yapılandırılmış dil laboratuvarlarında işlenecek.

Günümüzde dünya dili olan İngilizcenin yanı sıra, SAJEV Özel Küçük Prens Eğitim Kurumları'nda verilen Fransızca eğitimi ikinci bir yabancı dil öğrenmenin çok ötesinde, her alanda günümüz dünyasına damgasını vurmuş, Sanayi Devrimi'nin yaşandığı ve Rönesans'ın doğduğu, yüzyıllara dayanan köklü Avrupa kültürünü anlamak ve içselleştirmek amacını da taşıyor.

Çağdaş normlarla uyum içinde hazırlanmış ve alanlarında uzman Türk ve yabancı öğretmenlerin özenle uyguladığı örnek eğitim programlarıyla gerçekleştirilen üst düzey Fransızca ve Türkçe eğitimi ile  Özel Küçük Prens Lisesi, öğrencilerine tercihlerine göre yurt içi veya yurt dışındaki üniversitelerde zengin bir okuma seçeneği de sağlayacak.

Saint-Joseph Lisesi Eğitim Vakfı (SAJEV) Özel Küçük Prens Okulları  1998 yılından itibaren Ana-İlk-Ortaokul olarak sürdürdüğü  eğitim-öğretim faaliyetlerine,  bu yıl açılan Küçük Prens Lisesi ile yeni bir halka ekliyor ve SAJEV kültürünü üniversiteye kadar olan tüm eğitim sürecine yansıtmayı hedefliyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)