adscode
adscode

“Samsung Geleceğin Mucitleri” Yarışmasına Katılmak İçin Son Şans

​Samsung tarafından gençlere bilimi sevdirerek yeni buluşlar yapmaya teşvik etmek amacıyla başlatılan Geleceğin Mucitleri yarışmasına 28 Şubat’a kadar başvuru yapılabilir.

“Samsung Geleceğin Mucitleri” Yarışmasına Katılmak İçin Son Şans
Etkinlikler

Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Multi Channel Developers işbirliğiyle düzenlenen “Samsung Geleceğin Mucitleri” yarışmasına, şu anda ortaöğretimde okuyan öğrenciler katılabiliyor. Öğrencilerden yarışmaya çevre, enerji, sağlık ve teknoloji dallarındaki projeleriyle katılmaları bekleniyor. 
 
Samsung Geleceğin Mucitleri yarışmasına başvuru için www.samsunggeleceginmucitleri.com adresinden kayıt yapılması gerekiyor. 
 
28 Şubat’a kadar gönderilmesi gereken projeler arasından jüri tarafından finale bırakılacak projeler DailyMotion sitesi üzerinden halk oylamasına sunulacak. Ayrıca, finalistlerin projeleri Kidz TV ekranlarından da tanıtılacak. Halk oylamasından sonra, jüri değerlendirmesiyle seçilen kazananlara Mayıs ayında ödülleri sunulacak. 
 
Yarışmayı duyurmak için Samsung bir de tanıtım filmi hazırladı. Filme Samsung Türkiye YouTube kanalından ve http://bit.ly/1zfyShT adresinden ulaşılabilir.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)