adscode
adscode

Sınavla öğrenci alacak okullar belirlendi, peki neden açıklanmıyor?

Milli Eğitim Müsteşarı Tekin, sınavla öğrenci alımı yapacak Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri ile Proje Okulları'nın listesinin de belirlendiğini duyurdu. Peki liste neden açıklanmıyor?

Sınavla öğrenci alacak okullar belirlendi, peki neden açıklanmıyor?
Eğitim
Milli Eğitim Müsteşarı Tekin, TEOG'un yerine gelen yeni sistemle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'nın tüm hazırlıkları tamamladığını açıkladı. Sınavsız okullar için Eğitim Bölgeleri tüm Türkiye'de simülatörler yardımıyla olası öğrenci ve okul kontenjanları belirlenerek tasarlandı.
Müsteşar Tekin, sınavla öğrenci alımı yapacak Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri ile Proje Okulları'nın listesinin de belirlendiğini ancak listenin nisan sonunda açıklanacağını duyurdu.   

Abbas Güçlü Twitter hesabından duruma tepki göstererek "Sınavla öğrenci alacak liseler ve her mahalle için 9 okul belirlenmiş!Peki o zaman,niye açıklanmıyor?Açıklanmıyor çünkü kıyamet kopacak!Bunun yolu listeleri saklamak değil  bir an önce kamuoyu ile   paylaşmaktın!Açıklansın ki hatır gönül listesi mi, akademik liste mi belli olsun!" açıklamasında bulundu. İşte Güçlü'nün tweeti:





https://twitter.com/AbbasGucluTR

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)