adscode
adscode

TED İzmir Koleji Fark Yaratıyor

TED İzmir Koleji Fark Yaratıyor
Sosyal Medya

TED İzmir Koleji, TED Genel Merkezi işbirliği ile MN Özel Eğitim Hizmetleri A.Ş tarafından 2014-2015 öğretim yılında ilkokul ve ortaokul olarak açılmıştır. TED İzmir Koleji okul öncesi, ilkokul 1,2,3 ve 4. sınıflar, ortaokullarda ise 5 ve 6. sınıf seviyesinde öğrencileri kabul etmektedir. 2015 eğitim ve öğretim yılında 7. sınıflar içinde eğitime başlayacaktır. 2017 – 2018 eğitim öğretim yılında İzmirdeki özel okullar arasında Lise olarakta yer alması planlanmaktadır. Lisesinde IGCSE programı uygulanması hedeflenen okulda İngilizcenin yanı sıra ikinci yabancı dil olarak İspanyolca eğitim verilmektedir.

Anasınıflarımızın küçük guruplarında 48-52, büyük guruplarında ise 53-65 ay aralığındaki çocuklar eğitim görmektedir. TED Özel okullar izmir İlkokulu’nda T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öngörülen öğretim programları çok sayıda ve çeşitli seçmeli ders olanakları ile zenginleştirilerek haftada 44 saatlik bir zaman diliminde uygulanır.

Ortaokulda ise matematik ve fen derslerinde lisemizde uygulanması planlanan IGCSE (International General Certificate of Secondary Education) Programına hazırlık amaçlı İngilizce terminoloji çalışmaları yapılmaktadır. Farklı eğitim seviyelerinde izmirdeki kolej fiyatları’nda olduğu gibi TED İzmir Kolejinde de fiyatlar farklıdır.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)