adscode
adscode

​Toplu Mesaj Gönderimi İle Dünyanı Her Noktasına Ulaşabilirsiniz

Toplu sms gönderme işlemlerinde öncelikle gönderilecek olan metin mesajları büyük önem arz etmektedir. Bu mesajların gayet profesyonel bir dille en sade şekilde ve anlaşılır yazılmalı.

​Toplu Mesaj Gönderimi İle Dünyanı Her Noktasına Ulaşabilirsiniz
Türkiye'den Haberler

Toplu sms gönderme işlemlerinde öncelikle gönderilecek olan metin mesajları büyük önem arz etmektedir. Bu mesajların gayet profesyonel bir dille en sade şekilde ve anlaşılır yazılmalı.

Toplu mesaj gönderme sistemi kurumlara ve hizmet sektöründe olan her türlü işletmeye çok cazip fiyatlar ile çok kalabalık kitlelere ulaşma şansı sunmaktadır. Toplu mesajda söylenmek istenen düşünceler, iletilmek istenen ürün tanıtımları, kampanyalar ve reklam hizmetleri çok doğru ve güvenli bir şekilde iletilmektedir. Cep telefonları artık hayatın her alanında kullanılan ve insanların vazgeçme durumlarının bulunmadığı bir sistemi oluşturmaktadır. Otobüste, uçakta, metroda ve her türlü noktada kapsama alanı dışına çıkmayan ve sürekli olarak işlem görebilecek bir yapı sunmaktadır. Toplu mesajlar ise kolayca kişiler tarafından algılanabilecek ve zaman kaybetmesine yol açmadan bilgi sağlanabilecek bir sistem oluşturmaktadır. Toplu mesaj yerine arama yapma veya mail gönderme gibi durumlar ise istenilen sayıya ulaşılmasına ve doğru bir şekilde bilgi aktarımına izin vermemektedir. Çünkü telefonda konuşma bir zaman problemi yaşatmasından dolayı ve insanların bu zamanları ayırmamasından dolayı işlemin amacı gerçekleşememektedir. Aynı şekilde maillerde de istenen sonuç hızlı bir şekilde alınamamakta ve kişiler maillerine gelen birçok mesajı okumadan silmektedir. Fakat cep telefonu mesajları kısa ve öz cümlelerden oluşmasından dolayı ve son derece de anlamlı ve algılanmasında bir problem olamamasından dolayı istenen sonuçlara rahatlıkla ulaşılmasını sağlamaktadır.
  • Toplu sms dünyanın her noktasındaki kişilere gönderilebilmektedir. Yurt içi veya yurt dışında bir bölgeye gönderilebileceği gibi yurt geneline, sadece bir şehre veya şehrin herhangi bir bölgesine toplu mesaj atılabilmektedir.
  • Toplu mesaj gönderme işlemlerinde en net sonuçlar dakikalar içinde alınmaktadır. Gelişmiş bir veri tabanı tarafından gönderilen bu mesajların iletim sayıları anında görülebilmekte ve ne kadar kişiye doğru bir şekilde mesajların ulaştığı belirlenebilmektedir.
  • Etkili bir sistem sunan toplu mesaj gönderme işlemlerinde operatörlerin farklı olması hiçbir şey ifade etmez. Her operatör numarasına istenen her türlü bilgi mesajları ve tanıtım mesajları toplu olarak geçilebilmektedir.
  • Toplu mesaj gönderimlerinde en az 3 kelime en fazla 11 kelimeden oluşan başlıklar ve 160 kelime ve katları şeklinde olan mesaj metinleri oluşturulabilmektedir.
  • Toplu mesajlarda her şey dahil fiyatlar uygulanmaktadır. KDV ve ÖİV gibi vergiler de toplu mesaj gönderimlerinde fiyatlara dahil olmaktadır.
En Hızlı Ve Bilginin En Doğru Şekilde Gönderilmesini Sağlayan Sistem Toplu SMS Sistemidir
Toplu sms gönderme işlemlerinde öncelikle gönderilecek olan metin mesajları büyük önem arz etmektedir. Bu mesajların gayet profesyonel bir dille en sade şekilde ve anlaşılır bir durumda yazılması gerekmektedir. Kısa cümleler ile anlatılmak istenen ifade edilmeli ve herkes tarafından rahatlıkla anlaşılması sağlanmalıdır. Bu mesajlar asıl konuya yönlendirme olacağı gibi tanıtım, kampanya, duyuru ve ilan şeklinde de olabilmektedir. Toplu SMS fiyatlandırması ise mesaj gönderilecek numara sayısına ve mesaj metni karakter sayısına göre belirlenmektedir. 160 karakterden sonra her 160 karakterde bir mesaj ücreti artmaktadır. Aynı şekilde yurt içi ve yurt dışı toplu mesaj gönderimi de farklı fiyat aralıkları oluşturmaktadır.
 
 
 
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)