adscode
adscode

Türk şarkıcı Eurovision'da San Marino'yu temsil edecek

"Je M'adore" şarkısı ile Avrupa müzik listelerinde haftalarca birinci sırada yer alan Türk şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu, 61. Eurovision şarkı yarışmasında San Marino'yu temsil edecek.

Türk şarkıcı Eurovision'da San Marino'yu temsil edecek
Kültür Sanat
"Je M'adore" şarkısı ile Avrupa müzik listelerinde haftalarca birinci sırada yer alan Türk şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu, 61. Eurovision şarkı yarışmasında San Marino'yu temsil edecek.


"Je M'adore" şarkısı ile Avrupa müzik listelerinde haftalarca birinci sırada yer alan Türk şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu, 61. Eurovision şarkı yarışmasında San Marino'yu temsil ederek bir ilke imza atacak.

Bu sene İsviçre'nin başkenti Stockholm'de düzenlenecek yarışmada San Marino'yu temsil edecek Türk şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu, konuya ilişkin düzenlediği basın toplantısında AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Türk bir müzisyen olarak Avrupa'da yakaladığı başarıdan gurur duyduğunu dile getiren Hacıpaşalıoğlu, şunları söyledi:

"Türk olmak benim için çok değerli. Avrupa'nın bakış açısında da iyi bir şey yaptıysanız Türk, Japon, Çinli farketmiyor, önemli olan herkesin sevebileceği, beğenebileceği başarılı bir işe imza atmak."

"Altı hafta liste başında kaldım"

Çalışmalarının Türkiye'de çok bilinmediğini aktaran Hacıpaşalıoğlu, şöyle konuştu:

"Televizyon geçmişimden, 'Bay Riziko' imajımdan kaynaklanan bir hayran kitlem var ve bu beni çok mutlu ediyor elbette. Avrupa'daki başarımda ise, orada yaptığım işe verilen cevap biraz daha süratli oldu sanırım. 11 Eylül 2015'te, resmi olarak şarkımızı piyasaya çıkardıktan dört hafta sonra Almanya'daki en önemli DJ'lerin listelerinde bir numaraya yükseldi."

"Bu çok nadir bir şey tabii, bütün dünya starlarının turne yaptığı dev isimlerin önünde altı hafta boyunca listenin başında kaldım" diyen Hacıpaşalıoğlu, şarkısının bugünlerde tekrar 8. sıradan listelere girdiğini ifade etti.

"Bu yıl Eurovision'da Türkiye çok konuşulacak"

San Marino'daki Eurovision çalışmalarının Alman bir besteci öncülüğünde yapıldığını aktaran Hacıpaşalıoğlu, "Ama bugüne kadar şarkıcılar hep San Marino'dan seçilmiş. Yabancı bir şarkıcı ile Eurovision'a katılmak onlar için de bir ilk. Çifte mutluluk diyorum buna" dedi.

Şarkıcı Hacıpaşalıoğlu, "Ülkemin bayrağını da orada dalgalandıracağım için çok mutluyum" diyerek, hislerini şu şekilde dile getirdi:

"Bu yıl Eurovision'da Türkiye çok konuşulacak. Çok yakın bir dostum, 'Serhat sen daha henüz farkında değilsin ama şu anda Türkiye'nin gülümseyen yüzü olarak yepyeni bir imaj yaratıyorsun Avrupa'da. Bunun Türkiye için ne kadar önemli olduğunun daha sen bile farkında değilsin' dedi. Çok mutlu oldum çünkü kendi ülkemi bu kadar güzel bir biçimde gösterebileceğim ve bir başka ülkeyi temsil ederek çifte bir mutluluğu bir araya getirmiş olacağım."

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)