adscode

Vali Mutlu'dan Gezi Eylemcilerine:'Aranızda olmak isterdim'

Dün akşam "Gezi Parkı"na müdahale hazırlığı iddialarını yalanlayan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu sabah erken saatlerde de Twitter'dan Gezi Parkı'ndaki eylemcilere mesaj yolladı, "Aranızda olmak isterdim"…

Vali Mutlu'dan Gezi Eylemcilerine:'Aranızda olmak isterdim'
Haberler



Vali Mutlu mesajında şu ifadeleri kullandı:
"İki saat uyudum ve uyuyamadım. Sıcak yatakları yerine Gezi Parkı'nda yatan bu ülkenin gençlerine  selam vermek için ayaktayım. Kendilerini sadece özgür birey, partiler üstünde yurttaş, hiç kimsenin peşinde olmayan, kendi düşüncelerinin savunucusu görenleri selamlıyorum. 
Günlerdir gezi parkında duran bizim ülkemizin insanları ve gençlerine gecikmiş selamlarlarımızı iletiyorum. Sabahınız huzurlu olsun, merhaba. 
Her türlü olumlu olumsuz değerlendirme dışında ,bizim nsanımızla,gencimizde konuşmanın ötesinde hiç birşeyin önemli olmadığına inanıyorum. Anlaşsak da anlaşmasak da bizim birbirimizle dertleşmek, birbirimizin gözüne insanca ve adaletle  bakmamız şarttır, her fert değerli ve özeldir.
Her türlü eleştiriye açık bir sohbeti, Gezi Parkı'nın kendini sadece özgür birey, yurttaş olarak tanımlayan gençleriyle yapmak istiyorum. Gençler, gezi parkında kuş sesleri, ıhlamur kokusu ve arı vızıltısıyla huzurlu bir sabah varmış doğru mu? Aranızda olmak isterdim." CNNTürk






Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)