adscode

Vural: YGS’deki şüpheler hemen giderilmeli

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ''YGS soru kitapçığında şifreleme iddiasını'', ''rezalet'' olarak nitelendirerek, şüphelerin ivedilikle giderilmesi gerektiğini söyledi.

Vural: YGS’deki şüpheler hemen giderilmeli
Özel Eğitim

TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vural, ''Türkiye'nin yeni bir skandalla karşı karşıya olduğunu'' belirterek, ''Garp cephesinde yeni bir şey yok. AKP dönemi skandallar dönemi oldu'' dedi.

KPSS'de yaşananlara değinen Vural, bugün de ''organize'' bir durumun söz konusu olduğunu öne sürdü. Vural, ''Bir sınavı bile doğru dürüst beceremeyecek bir döneme doğru gidiyoruz. İvedilikle şüphelerin giderilmesi lazım. Bu organizasyonu kim yapmıştır, nasıl yapmıştır, bunların müsebbiplerinin bulunması lazım'' diye konuştu.

KPSS'de kopya çekenlerin ''taltif edildiğini'' öne süren Vural, ''Maalesef bugün hükümetin içine girmiş bir takım güçler, idarenin gücünü kullanmak suretiyle yandaşlarına kıyak çekme arayışı içindedir. Hükümetin iç yüzü ortaya çıkmıştır. Tam bir rezaletle karşı karşıyayız. Böyle bir rezaletin olduğu ülkede Milli Eğitim Bakanı yan gelip yatıyor'' ifadelerini kullandı.

''Üst seviyeden irade oluşmadan şifrelemenin yapılamayacağını'' kaydeden Vural, ÖSYM Başkanı'nın ivedilikle kamuoyunu tatmin edecek bir açıklama yapması gerektiğini kaydetti.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)