adscode
adscode

Yanmaz Sünger

En kaliteli ısı ve ses yalıtım malzemelerinden birisi olarak kabul edilen yanmaz sünger gözeneklerinin açık olması ve ses emme ve yutma özellikli olması yönünden çok iyi olduğu bilinen bir üründür.

Yanmaz Sünger
Türkiye'den Haberler
En kaliteli ısı ve ses yalıtım malzemelerinden birisi olarak kabul edilen yanmaz sünger gözeneklerinin açık olması ve ses emme ve yutma özellikli olması yönünden çok iyi olduğu bilinen bir üründür. Genellikle iç mekanlarda kullanılması tavsiye edilen bu sünger sayesinde akustik bir düzen ile buluşacaksınız. Temelde ilk amaç aslında yanmaz süngerler ile sayesinde evin içindeki ısı kaybını önlemek ve seslerin dışarı ile olan bağlantısını kesmek olacaktır. Bu süngerler ve uygulanan sistem sayesinde düşey ve yatay olarak giden seslerin yalıtımının en üst düzeyde sağlanılabilmesi için seçilebilecek en uygun yöntem ve malzeme bu yalıtım malzemeleridir.

Yanmaz sünger ile diğer süngerler arasındaki farklar nelerdir? İlk olarak adından da anlayacağınız gibi yangın gibi doğal afetlerin oluşması durumunda kesinlikle binanın zarar vermemesine yardımcı olan ve asla yanmayan en azından daha dayanıklı olan maddelerden yapılmaktadır. Bunun yanında yumuşak yapısı ile çok kolay şekil alabilme özelliği ile de diğerlerinden ayrılmaktadır. En iyi yöntem olarak kullanılabilecek bir yapıya sahip olduğunu söyleyebilmemiz ortaya çıkardığı ses ve ısı yalıtım kalitesinden kaynaklanmaktadır.  

Yanmaz özelliği ile gönülleri kazanan bu sünger çeşidi, sizin her türlü ihtiyaçlarınıza karşılık vermek için son 5 – 10 yıldır kullanıma sunulan bir malzemedir. Bunun yanında piramit gibi bir şekle de sahip olduğu için bu akustiği yakalatmak adına her kesimde kullanılmaya yavaş yavaş başlamıştır. Her satış yapan bölgede de bulunması biraz zor bir parçadır. Bunun yanında ISO garantisini almaya hak kazanmış ve piyasadaki 1. kalite ürünler arasında durmaktadır. Bu kadar özveri ile yapılmış olan işçiliğin hakkını veren ustalar da bunları inci gibi döşemektedir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)