adscode

'Yaramaz Öğrenci' Görüntülerine Soruşturma

Samsun'da "yaramazlık yapan" öğrencilerini videoya çekip internette, 'Davranış bozukluğu olan öğrenciler' başlığı ile yayınlayan öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

'Yaramaz Öğrenci' Görüntülerine Soruşturma
Özel Eğitim
Samsun’da Necatibey İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni B.G.,yaramazlık yapan öğrencilerini videoya çekip, kendi internet sitesinde,’Davranış bozukluğu olan öğrenciler’ başlığı ile yayınladı. Velilerintepkisi üzerine öğretmen videoyu kaldırdı. Öğretmen hakkında soruşturmabaşlatıldı.
Olay Samsun’un İlkadım İlçesi Necatibey İlköğretim Okulu’nda meydanageldi. Sınıf öğretmeni B.G., kendi internet sayfasında sınıfındakigelişmeleri yayınlamaya başladı. Paylaştığı görüntüler içerisindeyaramazlık yapan öğrencilere de yer veren öğretmen B.G., bunları’Davranış bozukluğu olan öğrenciler’ başlığı ile sitesine koydu.Görüntülerde bazı öğrenciler ağlayarak neden kavga ettiklerinianlatırken, bazı öğrenciler de bu duruma gülerek cevap verdi. Gülenöğrenciye öğretmen B.G.’nin, "Seni de gülerken çekelim. Başbakan bileizler bu görüntüleri" diyerek konuşması, velilerin de tepkilerine nedenoldu. Görüntüleri izleyen veliler, okul yönetimine başvurdu. Tepkilerüzerine öğretmen B.G., internet sitesini ve videoları yayından kaldırdı.Şikayet üzerine İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sınıf öğretmeniB.G. hakkında soruşturma başlattı.


İYİ NİYETLE YAPTIM

Hakkında inceleme başlatıldığı için okula gitmeyen öğretmen B.G.’ninmeslektaşlarına, "Ben bunu tamamen iyi niyetle yaptım. Velilerinçocukları hakkında bilgi sahibi olmaları için bu görüntüleri çekipyayınladım. Kötü bir amacım yoktu" dediği belirtildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora, konu kendilerine intikal ettiktensonra söz konusu görüntüyü izlediklerini belirterek, "Bunun üzerine,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne talimat vererek konuyla ilgili soruşturmabaşlattık" dedi. (Hakan Çelikbaş / DHA)

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)