adscode
adscode

Yargı Kararı Arama Motoru ve Hukuk Forumu - kararara.com

2010 yılında bir kaç hukukçunun bir araya gelerek, keşke google gibi bir yargı kararı arama motoru olsa! diye düşünmesiyle ortaya çıkan bir internet sitesiyiz.

Yargı Kararı Arama Motoru ve Hukuk Forumu - kararara.com
Türkiye'den Haberler

2010 yılında bir kaç hukukçunun biraraya gelerek, keşke google gibi bir yargı kararı arama motoru olsa! diye düşünmesiyle ortaya çıkan bir internet sitesiyiz. Amacımız yargı kararlarına halkımızın serbestçe ulaşabilmesi ve aradığı konu veya kavramları kolaylıkla bulabilmesidir. Hedef kitlemiz daha çok avukat, hakim, savcı, hukuk öğrencileri ve akademisyenler olup, genel olarak emsal kararlara ihtiyaç duyan herkestir.
 
Sitemizde mevcut 150.000 den fazla yargı kararı ile bu alanda ön sıralardayız. Sitemizin diğer hukuk sitelerinden ve hukuk forumlarından farklarından ilki, kolay ve yormadan yargı kararı aranabilmesini sağlayan arama motorudur. Ayrıca "Emsal Karar Talepleri" ve Yargıtay dosya sorgu isimli alanında ilk olan bir servislerimiz vardır. Bu servisle herkes kendi konusunu yazarak ilgili yargı kararlarını bulmamızı bizden istemektedirler. Hukuk Davaları ve Ceza Davaları için temyiz dilekçesi hazırlama programımız da siteye entegre edilmiştir. Bu sayede vatandaş kendisi hakkında verilen bir mahkeme kararını kolayca temyiz edebilecektir. Diğer bir servisimiz ise "Yargılama Giderleri Hazırlama Programı" dır. Vatandaş bir dava açacağı zaman ne kadar para ayırması gerektiğini bu sistemle hesaplayabilmektedir. Aynı şekilde "Vekalet Ücreti Hesaplama Programı" ile de avukatlar ve vatandaşlar avukatın ne kadar ücret alacağını kolaylıkla hesaplayabiliyorlar.
 
Henüz yeni olan sitemizi sadece hukukçulara değil; hukukun lazım olduğu herkese duyurmak için buradayız. Saygı ve sevgiyle... Hoşçakalın...
 
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)