adscode

Yarımağan: Samimi düşüncelerimi söyledim

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in eski ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan'a yönelik "Kendisine yakışmayacak açıklamalar yaptı" sitemine Yarımağan'dan cevap geldi. Yarımağan, "Sadece samimi…

Yarımağan: Samimi düşüncelerimi söyledim
Özel Eğitim

 

YGS’de 'şifre' iddialarına ilişkin açıklama yapan Çelik, ÖSYM eski Başkanı Yarımağan'ın, "Korkumdan konuşamıyorum" yönündeki sözlerine tepki göstererek, "Maalesef kendisine yakışmayacak bizi de, herkesi üzecek açıklamalar yaptı. Unutmayalım Sayın Yarımağan bir skandaldan sonra görevi bırakmak zorunda kalmıştır" dedi.

 

Yarımağan ise, Çelik'in bu sözleri üzerine polemiğe girmekten kaçınarak, "Ben siyasilerle polemiğe girmek istemiyorum. Eski Bakan dilediği gibi değerlendirebilir. Değerlendirmelerine de saygı duyuyorum. Sadece samimi düşüncelerimi ve hislerimi söyledim. Hepsi bu" dedi.

 

'Gündemde olmak istemedim'

 

Görevden ayrıldıktan sonra değişik kanallardan program tekliflerinin geldiğini ve bunları değerlendirmekten özellikle kaçındığını vurgulayan Yarımağan, "Gündemde olmak istemedim hiçbir zaman ben. Gündemde olursanız hedef olursunuz. 'Korkumdan konuşmadım' derken onu kasdettim aslında" dedi.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)