adscode
adscode

YGS'de çekim yapılabilecek binalar açıklandı

ÖSYM, 23 Mart 2014 Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda ulusal ve yerel basın kuruluşlarının, sınavın uygulamasına yönelik görüntü alma taleplerinin hangi sınav binalarında gerçekleştirileceğini…

YGS'de çekim yapılabilecek binalar açıklandı
ÖSYM
ÖSYM, 23 Mart 2014 Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda ulusal ve yerel basın kuruluşlarının, sınavın uygulamasına yönelik görüntü alma taleplerinin hangi sınav binalarında gerçekleştirileceğini açıkladı.
ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, üniversiteye hazırlananların gireceği YGS'de, tüm yurt genelinde, üç sınav binası dışındaki hiçbir sınav binasında çekim yapmaya ve görüntü almaya izin verilmeyecek.

-GÖRÜNTÜ ALINABİLECEK BİNALAR-


23 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan 2014-YGS'de basın mensupları tarafından çekim yapılacak, görüntü alınabilecek sınav binaları şunlar olacak:
"Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi (Beşevler) Z01 ve Z02 nolu salonlar.
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Büyük Amfi ve Marmara Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, giriş katı amfisi 101."

-BASIN MENSUPLARININ SINAV SALONUNDA ADAYLARIN ARASINA GİRMESİNE İZİN VERİLMEYECEK-


Her üç sınav binasında ÖSYM tarafından görevlendirilen bir görevli Basın mensuplarına yardımcı olacak. Bu görevli sadece Basın Kartı sahibi olan medya personelinin Sınav Binasına alınmasına müsaade edecek. Basın mensupları, ÖSYM görevlisi nezaretinde sınav binasına 9.30'da alınacak ve en geç 9.45'de çekimler tamamlanarak sınav binasından dışarı alınacak. Salon çekimleri, salona girmeksizin salon kapısından yapılacak ve basın mensuplarının sınav salonunda adayların arasına girmesine kesinlikle izin verilmeyecek. Her üç binada da canlı yayın araçları uygun yere konuşlandırılacak. (ANKA)

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)