adscode
adscode

Yurtdışı dil eğitimi ancak ülke ülke sizi nasıl bir serüven bekliyor

Yurtdışı dil eğitimi denildiğinde gerek öğrencilerin gerekse de velilerin ilk tercihi…

Yurtdışı dil eğitimi ancak ülke ülke sizi nasıl bir serüven bekliyor
Yurtdışı Eğitim
Güncelleme : 02-Mar-19 14:27

Dil eğitiminizi İngiltere, Amerika, Kanada, Fransa, İtalya ya da Malta’da almaya karar verdiniz ancak dili, kültürü tamamen farklı bu ülkelerde sizi bekleyen serüvenler neler, hangi ülkede nasıl bir eğitim, nasıl bir kültür etkileşimi yaşayacaksınız… İşte dil eğitiminizi alacağınız ülkeler hakkında merak ettikleriniz...

 

‘Hayaller Ülkesi İngiltere’

Yurtdışı dil eğitimi denildiğinde gerek öğrencilerin gerekse de velilerin ilk tercihi… Eğlenceli hayatların, farklı kültürlerin, unutulmaz gece hayatlarının yaşandığı hayaller ülkesi İngiltere’ye hoş geldiniz… Saymakla bitmeyecek güzelliklere ev sahipliği yapan İngiltere’de, Big Ben, London Eye, National Gallery, Buckingham Sarayı, Tower Bridge gibi dünya harikaları arasında gösterilen simgeleri yakından görebilir, eğitiminizden kalan boş zamanlarınızda kendinizi muhteşem bir serüvenin içinde bulabilirsiniz. Londra sokaklarında kırmızı nostaljik otobüslerle seyahat edebilir, farklı damak tatlarına hitap edecek lezzetleri deneyebilirsiniz. Şehir turları, spor aktiviteleri, müze gezileri ve daha birçok eğlence zamanınızı dolu dolu geçirmeniz için sizi bekliyor olacak.

 

Peki, İngiltere’de dil eğitimi için nasıl programlar var? Yediden yetmişe tüm yaş gruplarının katılabileceği programlarda, haftalık 20 saat ve üzeri İngilizce eğitim veriliyor. Akademik eğitimde alabileceğiniz programlar kişiye göre tercih ediliyor. Alanında uzman öğretmenler size eğitiminiz boyunca rehberlik ediyor. Eğitiminiz dışında kalan zamanlarda ise İngiltere’de özgürlüklerin tadını çıkartabilirsiniz...

 

‘Özgürlükler Ülkesi Amerika’da Dil Öğrenmek’

Eğlence dolu gece hayatı, nefes kesen gökdelenleri, her biri farklı güzellikte yaşayan sokakları ile hemen hemen herkesin rüyalarını süsleyen ‘özgürlükler ülkesi Amerika’ Peki bu rüya ülkede dil öğrenmek, öğrenirken farklı kültürlerde kendinizi bulmak ister misiniz? Yanıtınız ‘evet’ ise Amerika dil okulları sizin için bulunmaz bir seçenek olacak.

 

Yediden yetmişe tüm yaş gruplarının katılabileceği, dil okulu programlarında alanında uzman eğitmenlerle eğitim alabilirsiniz. Peki özgürlükler ülkesinde başka neler yapabilirsiniz? Central Park’ta bir ağacın altında kafa dinleyebilir ya da Broadway ‘de tiyatro izleyebilirsiniz. Dodger Stadyumu’nda Bez bol maçı heyecanı yaşayabilir, yukarı doğu yakasında müzeleri gezebilir, birbirinden şık mekanları ziyaret edebilirsiniz. Muhteşem mimarisi olan binaları yakından görebilir, Redeo Drive’da alışveriş keyfi yaşayabilirsiniz.  Tüm bunları eğitiminizden kalan zamanlar yapabileceğiniz gibi, sokakta pratik yapma imkânını da kendinize sağlamış olacaksınız.

 

‘Akdeniz’in İncisi Malta’da Dil Eğitimi’

Küçük ama şirin ülke Malta! Akdeniz’in incisi Malta hem yaz tatili için hem de dil eğitimi için en çok tercih edilen ülkeler arasında geliyor. Peki bu şirin adada uzman öğretmenlerle farklı bir dil eğitimi almaya ne dersiniz? Yanıtınız ‘evet’ ise hem tatil, hem eğitimi birlikte programlayabileceğiniz bir seçenek sizleri bekliyor…

 

Alanında uzman eğitmenlerle gerçekleştirilen dil programlarının yanı sıra adanın coğrafi konumunu değerlendirebilir ‘deniz, kum, plaj’ üçlüsünü doyasıya yaşayabilirsiniz. Denizden ‘babam çıksa yerim’ diyorsanız, harika deniz ürünlerinin tadına bakabilirsiniz. Ayrıca gece hayatıyla ünlü Malta, size farklı dünyaların kapılarını aralıyor olacak…

 

‘Dünya’nın En Yaşanılası Ülkesi Kanada’ da Dil Eğitimi’

Dünyanın en yaşanılası ülkeleri arasında gösterilen Kanada! Doğayla iç içe şehir hayatı, farklı kültürlerin dostça yaşadığı, güler yüzlü insanların olduğu, kaliteli eğitimin verildiği, unutulmaz gece ve eğlence hayatı denildiğinde akla ilk gelen rüya ülke… İşte bu ülkede dil eğitimi almak artık hayal olmaktan çıkıyor. Son yıllarda ‘Amerikan rüyasını sollayan cazibe’ olarak anıla Kanada’da dil eğitiminizi alabilir,  bu yarışa uzman kadroların desteği ile başlayabilirsiniz…

 

Eğitiminiz dışında kalan zamanlarınızı ise Kanada’nın özgürlüklerinin tadını çıkartarak geçirebilirsiniz. Şehir turları, spor aktiviteleri, müze gezileri ve daha birçok eğlence zamanınızı dolu dolu geçirmeniz için sizi bekliyor olacak.

Dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasına her yıl onlarca üniversitesi ile katılan bu refah ülkesi, İngilizce dil okullarının kalitesi ile de tanınmaktadır. Kanada Dil Okulları gerek eğitim kalitesi ile gerekse sundukları sosyal imkanlar ile bilinmektedirler.

 

‘Festivaller Ülkesi İspanya’da Dil Öğrenmek’

Her yıl yüzlerce festivale ev sahipliği yapan, eğlenmeyi ve eğlendirmeyi bilen ülke İspanya! İspanya gerek kültürel, gerek coğrafi güzellikleri gerekse de boğa güreşleri ile birçok ziyaretçinin gezip görmek istediği ülkeler arasında ilk sırada geliyor… Gündelik hayatın sade, sakin ve samimi olduğu İspanya sokakları, mutlu ve kültürünü doyasıya yaşayan insanlarla dolup taşıyor… Peki bu sıcak ülkede ‘dil eğitimi’ almak nasıl bir deneyim olur?  Bu benzersiz deneyimi tecrübe etmek ve en iyi dil eğitimini almak için farklı seçenekler arıyorsanız bu ülke tam size hitap ediyor… İspanya sokakları Akdeniz ikliminden gelen sıcaklığın bir yansımasıdır… Ülkeyi gezip görmeye gelen ziyaretçiler büyük bir misafirperverlikle karşılanır ki, bu dilinizi geliştirmeniz için çok önemli bir detaydır.

 

Her yaş grubunun rahatlıkla katılabileceği, haftalık 20 saat ve üzeri İngilizce programlarının sizi beklediği ülkede farklı bir deneyim yaşayacaksınız.

 

‘Dünya’nın En Çok Ziyaret Edilen Ülkesi Fransa’da Dil Eğitimi’

Her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Fransa! Aşıklar şehri, tarih kokan bozulmamış dokusu, Eyfel Kulesi, sokaklara taşan kafeleri ve daha fazlası… Fransa dil eğitiminde olduğu kadar, yaşam ve eğlence konusunda da bir o kadar iddialı ülkeler arasında geliyor.  Peki bu güzel ülkede ‘en iyi ‘ dil eğitimini ‘en iyi’ okullarda almaya hazır mısınız? Eğitimde farklı seçeneklerin sunulduğu ülkeyi her yıl binlerce öğrenci tercih ediyor.  Her okulun kendine özgü bir yapısı olmakla bilirlikte, diğer ülkelerdeki eğitim sistemleri Fransa’da da verilmektedir.

 

 ‘Modanın Başkenti İtalya’da Dil Eğitimi’

Avrupa’nın, her yerinde tarih kokan, en gösterişli ülkelerinden biri, İtalya… Muazzam yemekleri, sıcacık insanları, Venedik’teki su hayatı, coşkulu futbolu, ateşli taraftarları ile tarihin, mimarinin, sanatın iç içe girdiği bir kültür, işte burası İtalya… Modanın başkenti diye de bilinen bu ülkenin insanlar uzun ve sağlıklı yaşamlarını Akdeniz kültürüne borçlu. Peki bu derece huzurlu bir ülkede dil nasıl bir deneyim olur? Son yıllarda birçok öğrencinin ilk tercihleri arasında gelen İtalya, dil eğitiminde en az diğer ülkeler kadar iddalıdır.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)