adscode

Zeka Küpleri Ağrı’da

Zor koşullar altında eğitim gören çocuklara, sağlıklı bir eğitim ortamı yaratmayı amaçlayan, EMC ve TOÇEV işbirliği ile gerçekleştirilen Zeka Küpleri projesi kapsamında, Ağrı Diyadin İlçesi, Omuzbaşı…

Zeka Küpleri Ağrı’da
Haberler

 EMC Türkiye, Tuvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) işbirliği ile geliştirdiği sosyal sorumluluk projesi Zeka Küpleri kapsamında, Ağrı’nın Diyadin ilçesi, Omuzbaşı Köyü İlkokulu’nun onarım ve yenileme çalışmalarını tamamladı. Diyadin Kaymakamı Serdar Arslantaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Yakup Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sebih Özden, TOÇEV Mali İşler Müdürü Cengiz Süer ve EMC Türkiye Genel Müdürü Önder Sönmez; 12 Kasım 2012, Pazartesi günü okul açılışı için bir araya geldiler.
2010 yılında başlatılan Zeka Küpleri projesi; Türkiye’nin dört bir yanında zor koşullar altında eğitim gören öğrencilere, sağlıksız koşullarda bulunan okulları onararak daha iyi bir eğitim ortamı hazırlamayı amaçlıyor. 
EMC Türkiye Genel Müdürü Önder Sönmez konuyla ilgili açıklamasında; “EMC olarak sahip olduğumuz sosyal sorumluluk anlayışı doğrultusunda Zeka Küpleri projemizi her geçen yıl daha da geliştiriyoruz. Mardin’de başladığımız yolcuğun ardından, projenin yeni ayağı olan Ağrı’da, öğrencilerimize verimli bir eğitim ortamı kazandırıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Çünkü inanıyoruz ki, sağlıklı koşullar altında eğitim görmek her çocuğun hakkı... Yararına çok inandığımız bu projeyi, ileriki yıllarda daha da yaygınlaştıracağız” dedi. 
TOÇEV’in eğitim etkinliklerine değinen TOÇEV Mali İşler Müdürü Cengiz Süer; “Her çocuğa hak ettiği eğitim koşullarını sağlama amacımızda; EMC gibi sponsorlarımızın desteği ile her geçen gün çok daha hızlı yol alıyoruz. 18 yıldır ulaşmakta olduğumuz, zor koşullar altındaki öğrencilerin mutluluğu, bizim mutluluğumuz oluyor. Hepimizin sorumluluğu üstlenmesi gerektiğine inanarak, bu tür projelerin daha fazla desteklenmesini diliyoruz” dedi. 

www.egitimajansi.com







Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)