adscode

‘22 Puanla atanmalarına rağmen nasıl mağdur oluyorlar?‘

İİBF mezunları 80 puanla atanamadıklarını ve kadrolarının çok daha düşük puanlarla ellerinden alındığını ifade edip asıl mağdurların kendileri olduğunu söylüyor...

‘22 Puanla atanmalarına rağmen nasıl mağdur oluyorlar?‘
Özel Eğitim

17 bin öğretmen ataması gerçekleştirildi. aylardır mağduruz diyen öğretmenler için i.i.b.f. kadroları 4001 kodu altında elimizden alındı öğretmenlere verildi. Ve çok mağdur olan bu öğretmenler 17binlik atama bize yetmez diyorlardı. Bugünse 1066 kadronun boş kaldığı bildirildi. Yani öğretmenlere yetmeyen bu kadrolar nedense bir de boş kaldı. Her seferinde öğretmenlere destek veren medya ve siyasetçilere sormak isteriz. biz iibf mezunları 80lerle açıkta kaldık kadrolarımız 4001 koduyla herkese açıldı. kasımda 300 kadro verildi iibfye öğretmenlere bir çırpıda 17bin verildi ve boş kontenjan kaldı. Bizim kadrolarımıza kendilerinin yüksek puanı olduğunu söyleyen 4001lerin öğretmenlik puanları kaçtı peki???Peki atandıkları puanlar kaç oldu bugün itibariyle?

Zihinsel Engelli 22,947

Din Kültürü 25,096

Teknoloji Tasarım 28,722

Rehber Öğretmen 32,080  

 BU PUANLARLA ATANABİLDİLER VE ÜSTELİK BİN 66 KADRO DA BOŞ KALDI. KADRO YOK DİYEN ÖĞRETMENLER TERCİH DAHİ ETMEMİŞLER BU KADAR KADROYU. BİZE 1066 KADRO VERSELERDİ KASIM ATAMASINDA BELKİ ŞUANDA BEN ATANMIŞTIM GİH KADROSUNA. AMA YURTKUR YÖNETİM MEMURLUĞUNA ÖĞRETMENLERİ ALDILAR BİZİM YERİMİZE. KENDİ FORUMLARINDA YARDIM UMDULAR BİZ ANLAMIYORUZ BU İŞTEN ÇOK ZORLUYOR ALMIYOR KAFAMIZ ALIM-SATIM FLN TUTMAK BİLGİSAYARDA DİYE. NİTELİKSİZ KADRO DEDİKLERİ BİZİM GİH KADROLARIMIZIN NİTELİK GEREKTİREN İİBF KADROSU OLDUĞUNU SONUNDA KABUL DE ETTİLER YANİ.

LÜTFEN ARTIK BİZİM NE KADAR HAKLI OLDUĞUMUZU VE GİH KADROLARIMIZIN BAŞKA BÖLÜM MEZUNLARI TARAFINDAN KULLANILIP ATILMASINI İSTEMEDİĞİMİZİ DUYURUN. ATANAN ÖĞRETMENLER ATANDIKLARI KURUMLARDAN BİRER BİRER İSTİFALARINI VERMEKTEDİRLER. BİZİM SUÇUMUZ NE PEKİ? BİZİM YERİMİZE ALIP MEMUR YAPILANLAR ŞİMDİ ÖĞRETMENLİĞE GEÇİYORLAR KİMİN HAKKI YENDİ BURADA? BU PUANLARLA ÖĞRETMEN OLANLARLA EĞİTİM VERMEKTEN MEBİN İÇİ RAHATSA BİZCE HİÇ SORUN YOK. YETER Kİ HER SEFERİNDE ÖĞRETMENLERİN MAĞDUR OLDUĞUNU SAVUNMAYI BIRAKIN BİRAZ DA BİZİM SESİMİZİ DUYURUN. DAHA BİR PROGRAMA BİLE DAVET EDİLMİŞLİĞİMİZ YOK! DERDİMİZİ ANLATABİLELİM İSTİYORUZ. 

SAYGILARIMLA

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)