adscode
adscode

“Abbas Güçlü İle Büyük Oyun” da yedinci haftanın finalisti seçildi!

Abbas Güçlü’ nün hazırlayıp sunduğu yarışma programı “Abbas Güçlü İle Büyük Oyun” 17 Nisan Çarşamba günü Kanal D’de izleyicisi ile buluştu.

“Abbas Güçlü İle Büyük Oyun” da yedinci haftanın finalisti seçildi!
Oyun

 

 

Büyük Finale son 1 hafta!

Büyük final yarışına son bir hafta kala nefesler tutuldu. Büyük ödül 250 bin kimin olacak? Rekabet ve eğlencenin olduğu, birbirinden farklı ve yaratıcı oyunların yarıştığı Moderatörlüğünü Abbas Güçlü’nün gerçekleştirdiği “Büyük Oyun” da öğrencilerden yazılımcılara, oyun geliştiricilerin yarıştığı programın 17 Nisan yayınının jüri üyeliğini MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erhan Erkurt, Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri direktörü Hakan İnanır, Bahçeşehir Üniversitesi Dijital Oyun Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Güven Çatak ve Netmarble Business Analyst Ezgi Temir yaptı.

 

Ön elemeler sonucunda yarı finale kalan yarışmacı adayları Gökhan Kınay – Yusuf Işık – Lütfi Demir “Battle Medal”, Sinan Akalan “Slice Up”, Alp Tınaztepe “Archerist 2”, Rıdvan Bal “EyesON”, Ufuk Anteplioğlu “Sakın Çarpma 2 oyunu ile jüri üyelerinin soruları karşısında stüdyoda güzel anların yaşanmasına sebep oldu.

“Küçük Oyun Geliştiricilerden “Light Space Game”

Programda Doğa Kolejinden küçük oyun geliştiricilerde oyunlarını sergiledi. “Light Space Game” oyununu geliştiren 5. Sınıf öğrencileri Semir Mete Aslı, Lara Çakıroğlu, Cansu Çakır stüdyodaki seyirci ve jüriden büyük alkış topladılar.

 

7. Haftanın finalisti “Battle Medal

İlginç ve bir o kadarda güzel oyunlar karşısında seçim yapmakta zorlanan jüri diğer oyunlarında çok yaratıcı ve iyi olduğunu vurgularken Gökhan Kınay – Yusuf Işık – Lütfi Demir “Battle Medal” oyununun mekanikleri ve tasarımından etkilendiklerini ve oyunun keyifli olduğunu belirterek yedinci haftanın birincisi seçti.

“Abbas Güçlü ile Büyük Oyun”da büyük ödül tam 250 bin TL!

Birinciye,

- Netmarble ve Startershub tarafından yatırım desteği karşılığında tam 250 bin TL ödül ve yayıncı desteği.

- Dünyanın dört bir tarafından gelen oyun geliştiricilerinin bir arada olduğu Unity Europe Kopenhag etkinliğine davet.

- Just English’in New Jersey şubesinde 3 aylık dil eğitimi.

İkinci ve üçüncüye

- Netmarble tarafından yayıncı desteği.

- Just English’in New Jersey şubesinde 3 ay dil eğitimi olanağı.

Abbas Güçlü İle Büyük Oyun’ da, oyun geliştiricilerini büyük ödülün yanı sıra yurt içi ve yurt dışında fırsatlar da bekleyecek. İTÜ ARI Teknokent, Hacettepe ve ODTÜ Teknokent’te ücretsiz ofis imkanı olacak.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)