adscode
adscode

Atanmayan öğretmen canına kıydı!

2 yıldır atama bekleyen ve üniversite okuyan kardeşinin eğitim masraflarını karşılamak üzere gittiği İzmir’de kuryelik yapan 26 yaşındaki Hasan Cihan Aslan, canına kıydı.

Atanmayan öğretmen canına kıydı!
Türkiye'den Haberler
Güncelleme : 29-Dec-22 10:16

Mersin'de yaşayan ve yıllardır beklediği atama bir türlü gerçeklemediği için bunalıma giren 26 yaşındaki Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hasan Cihan Aslan, intihar etti. Sözcü'den Ali Ekber Şahin'in haberine göre üniversite okuyan kardeşinin eğitim masraflarını karşılamak üzere İzmir'de kuryelik yapan Hasan Cihan Aslan, girdiği bunalım sonucu yaşamını son verdiği öğrenildi.

KARDEŞİ İÇİN KURYELİK YAPIYORDU

Muş’un Varto ilçesinden yıllar önce Mersin’e göç eden bir ailenin oğlu olan ve geçtiğimiz yıl babası Kamer Kamil Aslan'ı kaybeden Kırıkkale Üniversitesi mezunu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hasan Cihan Aslan, İzmir’de okuyan kardeşi Cemal Can Aslan'ın eğitim masraflarını karşılamak üzere yanına gitti.

Kiraladıkları evde kardeşi ile birlikte kalan ve bir firmada kuryelik yaparak geçinmeye çalıştığı öğrenilen öretmen Hasan Cihan Aslan, pazar gecesi İzmir'in Bornova ilçesindeki evlerinde intihar etti. Silah sesi üzerine odasına giren kardeşi tarafından kanlar içinde bulunan genç öğretmen, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

MERSİN'DE TOPRAĞA VERİLDİ

2 yıldır atama hayaliyle çırpındığı belirtilen ve bu nedenle bunalıma girdiği iddia edilen Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hasan Cihan Aslan'ın cenazesi Mersin'e getirildi.

İyilikseverliğiyle çevresinde son derece sevilmesiyle bilinen, boş zamanlarında da gitar da çalan Hasan Cihan Aslan için Mersin Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine katılan genç öğretmenin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Genç öğretmen gözyaşları arasında merkez Yenişehir ilçesi Afetevler Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

SÖZCÜ


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)