adscode

BİLGİ, Türkiye'nin Markalı İlk Yüksek Lisans Programı'nı Açıyor

“İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ” VE “YAPI KREDİ BANKACILIK AKADEMİSİ” İŞBİRLİĞİ İLE… TÜRKİYE’NİN MARKALI İLK YÜKSEK LİSANS PROGRAMI DÜZENLENİYOR!

BİLGİ, Türkiye'nin Markalı İlk Yüksek Lisans Programı'nı Açıyor
Etkinlikler

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, Bankacılık ve Finans alanında Türkiye’nin markalı ilk Yüksek Lisans programını düzenliyor. Bankacılık ve Finans Yüksek Lisans Programı’nın ilk dönemi Şubat 2012’de başlayacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi ile Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, bankacılık ve finans alanında markalı ilk yüksek lisans programıyla, iş dünyasının bilgi birikimini akademik dünya ile birleştiriyor. 

Yüksek lisans yapmak isteyen herkesin başvuru yapabileceği programın ilk dönemi Şubat 2012’de başlayacak. 10 Şubat Cuma günü saat 19.00’da İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde ise katılımcıların ve akademisyenlerin biraraya geleceği tanıtım ve tanışma kokteyli düzenlenecek. 

Bankacılık ve Finans Yüksek Lisans Programı, katılımcılara akademik bilgilerle beraber bankacılık sektöründeki uygulamaları da aktarmayı, yapılacak projelerle, katılımcılara bankanın farklı çalışmalarını tanıma olanağı sunmayı hedefliyor.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)