adscode
adscode

Burun Estetiği Yaptırmak

Şekil bozukluklarını gidermek ya da bazen de sağlık açısından olumsuz durumları engellemek için burun estetiği ameliyatı yaptırılabiliyor.

Burun Estetiği Yaptırmak
Sağlık

Şekil bozukluklarını gidermek ya da bazen de sağlık açısından olumsuz durumları engellemek için burun estetiği ameliyatı yaptırılabiliyor. Eskiye göre zorluk ve acı seviyesi bir tık daha iyi olan bu operasyon, daha rahat biçimde beklediğiniz görünüme kavuşmanızda etkili. Yaygın şekilde yapılan işlemler, burun deliklerini küçültme, burun ucu kaldırma ve inceltme, kemikli bölümleri düzleştirme şeklindedir.

Burun Estetiği Yaptırma Şartları
Fiziksel ve ruhsal durum açısından burun estetiği şartları konusunda şu detaylara dikkat etmek gerekmekte:
  • 17 yaşından küçük olmamak gerekiyor. Aksi halde telafisi güç olan durumlarla karşılaşılabilir. Yüz gelişimi tamamlanmadığı için önemli bir noktadır.
  • Ruhsal açıdan burun güzelliğinin ekstra iş ve özel hayatla ilgili avantajlar getireceğine inanmamak, burundaki sorunu takıntı yapmamış olmak.
  • Yeni annelerin emzirme dönemleri bitimi süresini beklemeleri, bebek ek gıdaya başladığında operasyon başvurusu yapmak.
  • Kan testlerinde operasyon için engel teşkil edecek bir sorun bulmamak.

Ameliyat Sürecinde Neler Oluyor?

Hangi yöntemle olmak istediğinizi bildiğiniz varsayılarak burun estetiği ameliyatı öncesinde yaklaşık 2 saat erken hastaneye giderek giriş yapmanız gerekiyor. Bu sürede kan testi yapılacaktır ve ameliyata hazırlık gerçekleşir. Kan testi sırasında damar açılacağından anestezide yeniden damar açılmaz ve acısız şekilde uyumanız sağlanır. Operasyon alanı soğuk olacağı için gereken önlemler alınır. Seçiminize ve yapılacak operasyona göre açık ya da kapalı ameliyat gerçekleşir. Uygulama 2 saat kadar sürebilir. İşlem bittiğinde uyanırsınız.

Yan Etkiler
Burun ameliyatlarından sonra eski usul klasik tamponlar yerine artık silikon olanlar kullanılıyor. Bu da ağrı ve acı miktarını azaltıyor. Yani daha rahat bir süreç yaşıyorsunuz. Göz altlarında hastanın durumuna göre değişen yoğunlukta morluk ve şişlik oluşuyor. Bunlar 10 gün içinde geçiyor. Ek olarak burun içi kuruluk da meydana gelebiliyor. Steril bir sıvı ile bunun için önlem alabiliyorsunuz. Genel olarak bu yan etkiler görülmekte. Ancak beklenenden daha kötü bir durum olduğunda hemen tıbbi müdahale gerekebilir.  

Burun Estetiği Fiyatları
Klinik özellikleri, kullanılan teknolojik aletler, hastanın ne tür bir işlem göreceği gibi durumlar, burun estetiği fiyatları için etkilidir.

http://www.isvecestetik.com/
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)