adscode

CeBIT'ten Duyarlı 400 Üniversiteliye Maddi Destek

CeBIT Bilişim Eurasia platformunu düzenleyen şirket olan Deutsche Messe, İnsan Toplum ve Teknoloji Derneği (İTTD) işbirliği ile üniversite sorunları ile ilgili duyarlı 400 öğrenciye destek sağlıyor.

CeBIT'ten Duyarlı 400 Üniversiteliye Maddi Destek
Haberler


AVRASYANIN EN BÜYÜK BİLİŞİM PLATFORMU
Avrasya bölgesinin en büyük Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Uydu İletişimi, Yayıncılık, Kablo ve TV Sektörü Fuarı, CeBIT Bilişim fuarı bu yıl 29 Kasım – 2 Aralık 2012 tarihlerinde İstanbul Yeşilköy’de bulunan CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

En yeni ürünleri ve hizmetleri sergilemeye uygun teknolojik bir platform yaratan CeBIT Bilişim Eurasia hem profesyonellere ve üst düzey yetkililere, hem de ulusal ve uluslararası ziyaretçilere bir çok imkan tanıyor.

DUYARLI 400 ÖĞRENCİYE 600 TL’’ye Varan EĞİTİM DESTEĞİ
CeBIT Bilişim Eurasia platformunu düzenleyen şirket olan Deutsche Messe, İnsan Toplum ve Teknoloji Derneği (İTTD) işbirliği ile üniversite sorunları ile ilgili duyarlı  400 öğrenciye destek sağlıyor.
İTTD tarafından yapılan “Üniversitemden Memnun muyum?” araştırmasına katkı sağlayan ilk 400 öğrenciye CeBIT Bilişim Eurasia için özel giriş bilet’leri adreslerine postalandı.

144 ÜNİVERSİTEDEN BİN 113 ÖĞRENCİ ARAŞTIRMAYA KATILDI
Araştırmaya toplam 114 farklı üniversiteden toplam bin 113 öğrenci katıldı. Araştırmaya destek veren ilk 400 üniversite öğrencisi kendi biletleri ile 4 gün boyunca ücretli olan CEBIT Sinerji Zirvesi’ndeki tüm oturumlara ücretsiz olarak katılabilecek.

CEBIT AVRASYA KOORDİNATÖRÜ MURAT ÖZER: GELECEĞİMİZ İÇİN DESTEK VERİYORUZ
Hannover Fairs İnterpro Uluslarası Fuarcılık ve CEBIT Avrasya Koordinatörü Murat Özer yapmış olduğu açıklamada “Geleceğimiz olan gençlerimiz için bilim ve teknoloji çok önem arz ediyor. Bizler CEBIT Avrasya olarak, duyarlı öğrencilerden 400’ünü destekleyerek üniversite gençliğinin teknolojik gelişmeleri ve değişimleri bizzat yerinde görmelerini istedik. Öğrencilerimiz sadece fuar alanını değil aynı zamanda CEBIT BİLİŞİM ZİRVESİNDE günlük girişi 150 TL olan Medya ve İletişim’12 zirvesi; İletişim ve Sosyal Medya, Akıllı Yaşam Günleri; Akıllı Yaşam Konseptleri, Akıllı Kentler, Kentsel Dönüşüm, E-devlet uygulamaları; e-Belediye ve e-Devlet Uygulamaları, Uydu ve Haberleşme Sistemleri; Bilimsel ve Teknik Platform, Bankacılık ve Finans Günleri; Finans ve Bilişim, Toplumsal Sorumluluk ve Bilişim Teknolojileri; Karşılıklı Tartışma Ortamı, AR-GE: Yeni Teknolojiler ve Gelecek ve Firma Sunumları oturumlarına da ücretsiz katılma imkanı tanıdık” dedi.

 


www.egitimajansi.com

 




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)