adscode

Darüşşafakalılar 'Yuva'larına Dönüyor

150. kuruluş yıldönümünü kutlayacağı 2013’e girerken, Türkiye’nin 65 ilinden 1000’e yakın öğrencisiyle Darüşşafaka Eğitim Kurumları, tarihinde ilk kez bu yıl, 14 Nisan 2012 tarihli tüzük değişikliğinin…

Darüşşafakalılar 'Yuva'larına Dönüyor
Etkinlikler

 16 Eylül Pazar günü saat 18.30'da, bu yıl okulumuza başlayacak 120 yeni öğrencimizle tanışmak ve yaz tatillerini ailelerinin yanında geçiren öğrencilerimizi karşılamak amacıyla düzenlediğimiz geleneksel "Yuvaya Dönüş" partimizi Maslak kampüsümüzde gerçekleştireceğiz. Yuvaya Dönüş partisine, Darüşşafaka Yöneticileri, Darüşşafaka mezunları, bağışçılarımız ve okul açılış törenimizde öğrencilerimize ilk dersi verecek olan, 1966-74 yılları arasında Darüşşafaka'da okumuş ve Ekim ayı itibarıyla Birleşmiş Milletler Türkiye Daimi Temsilciliği görevine başlayacak olan Sayın Halit Çevik de katılacak.

17 Eylül Pazartesi günü saat 10:00'da ise Tim Show Center'da gerçekleştirilecek açılış töreninde yılın ilk dersini 1966-74 yılları arasında Darüşşafaka’da okumuş, Büyükelçi, Müsteşar Genel Siyasi İşler Yardımcısı ve Ekim ayından itibaren Birleşmiş Milletler Türkiye Daimi Temsilciliği görevine başlayacak olan Sayın Halit Çevik verecek. Üniversite sınavında dereceye giren öğrencilerimize de Kurucumuz Yusuf Ziya Paşa adına verilen ödüller takdim edilecek. 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)