adscode

Deloitte Eğitim Vakfı, Bangkok’a Gidecek Öğrencileri Arıyor

Deloitte Eğitim Vakfı, Bangkok’ta düzenlenecek 7. Deloitte Uluslararası Öğrenci Forumu için başvuruları almaya başladı.

Deloitte Eğitim Vakfı, Bangkok’a Gidecek Öğrencileri Arıyor
Özel Eğitim
Türkiye’ye ve Türk iş dünyasına değer katacak profesyoneller yetiştirme amacıyla faaliyetlerini sürdüren Deloitte Eğitim Vakfı, 7. Deloitte Uluslararası Öğrenci Forumu’na katılacak öğrencilerin belirlenmesi için internet üzerinden başvuruları almaya başladı. 
Geçtiğimiz yıl Yunanistan’da düzenlenen ve 20 ülkeden 70’e yakın öğrencinin katıldığı forum bu sene 21 – 25 Mart tarihleri arasında Tayland’ın başkenti Bangkok’ta gerçekleşecek. Kariyer geliştirme ve liderlik programına katılabilmek için öğrenciler iki aşamalı eleme sistemine tabi tutulacak. Eleme sonucunda ise Türkiye’yi temsil edecek beş öğrenci, liderlik becerilerini geliştirme ve kariyer seçeneklerini değerlendirme fırsatı bulacak. 
ISBF’e başvurular http://firma2.kariyer.net/is-ilani/deloitte/international-student-business-forum-is-ilani/901350/?tmpsno=1 adresinden online olarak yapılıyor.  
Öğrenciler neden başvurmalı? 
Türkiye’yi temsil edecek öğrenciler, dört gün sürecek program kapsamında farklı kültürlerden gelen üniversite öğrencileri ile birlikte karmaşık bir vakayı analiz edecek, böylelikle iş yapma pratik ve teorik anlayışını geliştirme olanağına sahip olacak. 
Ek olarak, geleceğin liderleri olma yolunda öğrencilere gerekli olan çok kültürlü ekipler içerisinde çalışma ve liderlik becerilerini geliştirme fırsatı da sunulacak. Farklı kültürleri tanıma ve global bir iletişim ağına dahil olmak, forumun diğer kazandırdıkları arasında. 
Problemlerin iş dünyasının önde gelen aktörleri tarafından nasıl çözümlendiğine tanık olacak öğrenciler, forum boyunca Deloitte’un uluslararası profesyonellerinden oluşan koçlar tarafından yönlendirilecek. 

















www.egitimajansi.com


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)