adscode
adscode

"Dijital Radyo Gençliği" Konuşulacak

"Dijital Radyo Gençliği" Konuşulacak

"Dijital Radyo Gençliği" Konuşulacak
Üniversite

Ulusal Radyo Yayıncıları Derneği (URYAD) tarafından gençlerin radyoya bakışı, dijital radyo eğilimlerini ele almak, gençlerle radyoyu bir araya getirmek için “Dijital Radyo Gençliği” adıyla üniversitelerde başlattığı etkinlikler Nisan ayında Üsküdar Üniversitesi’nde devam ediyor.


URYAD Başkan Yardımcısı Olcay Akay ve Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Bozkurt’un açılış konuşmalarıyla başlayacak olan panelde sektörün önde gelen isimleri konuşmacı olarak bulunacaklar.


Show Radyo Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir, dijital radyo teknolojisi ve işleyişini anlatırken, dijital yayın platformlarından örnekler verecek. Doğuş Yayın Grubu Yabancı Müzik Radyoları Direktörü Koray Hatipoğlu dijital radyo uygulamalarını, yayıncılıkta giderek artan etkisini aktaracak. Akbank Dijital Pazarlama ve Satış Müdürü Levent Karabeyoğlu dijital pazarlama ve getirdiği avantajları paylaşırken, Best FM program yapımcısı Cem Arslan ise yayıncılıkta geçirdiği tecrübeleri gençlerle paylaşacak. Moderatörlüğünü WEC temsilcisi Samih Yedievli’nin gerçekleştireceği panel katılımcıların sorularıyla devam edecek.

CHANGER sosyal değişim ajansı tarafından gerçekleştirilen organizasyon, Üsküdar Üniversitesi Nermin Tarhan Konferans Salonu, Altunizade Merkez Yerleşke’de 16 Nisan Perşembe günü saat 13.00-15.00 arasında yapılacak.
 

PROGRAM

13:00 - 13:15 - Açılış Konuşmaları

Prof. Dr. İzzet Bozkurt / T.C. Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı

Olcay Akay / URYAD Başkan Yardımcısı

 

13:15 - 14:30 - Dijital Radyo Gençliği

Moderatör Konuşmacı: Samih Yedievli – WEC

Özay Şendir / Show Radyo Genel Yayın Yönetmeni

Koray Hatipoğlu / Doğuş Yayın Grubu Yabancı Müzik Radyoları Direktörü

Levent Karabeyoğlu / Akbank Dijital Pazarlama ve Satış Müdürü

Cem Arslan / Best FM Program Yapımcısı

14:30 - 15:00 - Soru Cevap


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)