adscode
adscode

Dünya Meseleleri d’MUN Konferansında Tartışıldı

21. d'MUN Konferansı başarıyla tamamlandı.

Dünya Meseleleri d’MUN Konferansında Tartışıldı
Okullardan Haberler

 

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji lise öğrencilerinin güncel dünya meselelerini İngilizce olarak tartıştığı 21. d-MUN Konferansı, 16-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti. Konferansta; göçmenlik sorunu, ekonomi ve sosyal gelişim, insan hakları, sağlık, siber güvenlik gibi önemli dünya meseleleri tartışıldı.

 

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji İngilizce bölümü tarafından düzenlenen Doğa Model Birleşmiş Milletler Konferansı d’MUN, lise öğrencilerinin katılımıyla 11. yaşını kutladı. Öğrencilerin üç gün boyunca tamamen İngilizce konuşarak BM delegeleri rolünde dünya meselelerini tartıştıkları bu konferanslar, hem diplomasiyi öğrenmelerine hem de gelecekteki kariyerlerine hazırlanmalarına katkı sağlıyor.

 

Öğrenciler Dünya Vatandaşı Olarak Yetişiyor

 

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji lise öğrencileri d’MUN Model Birleşmiş Milletler konferansında farklı ülkelerin delegelerini İngilizce düzenlenen oturumlarda temsil ediyor, komitelerde güncel konuları tartışır ve araştırırken evrensel duyarlılığa sahip, farkındalıkları yüksek birer dünya vatandaşı olarak yetişiyor. d-MUN Konferansı sonunda öğrenciler Uluslararası geçerliliğe sahip d’MUN Pearson Assured sertifikası almaya hak kazanıyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)