adscode

ECİS Toplum Hizmeti Ödülü Eyüboğlu'nun

Gerçekleştirdiği projelerle geçtiğimiz yıllarda ECIS Sir Peter Ustinov Sosyal Yardım Ödülü'nü alan Eyüboğlu Eğitim Kurumları, bu yıl da ECIS Toplum Hizmeti ödülünün sahibi oldu. “Sanat Fabrikası” konulu…

ECİS Toplum Hizmeti Ödülü Eyüboğlu'nun
Özel Eğitim

 

 

Geçtiğimiz yıl “Özel Arkadaşların Dünyasını Keşfetme” projesiyle ECIS Sir Peter Ustinov Sosyal Yardım Ödülü’nü alan Eyüboğlu öğrencileri bu yıl da “Art Factory – Sanat Fabrikası” adlı proje ile ECIS Outreach Award (Uluslararası Okullar Birliği Toplum Hizmeti Ödülü) almaya hak kazandı.

 

2011 – 2012 öğretim yılında gerçekleştirilecek proje ECIS tarafından bin 500 pound ile ödüllendirildi. Süpervizörlüğünü Eyüboğlu IBDP Koordinatörü Gaye Önol’un gerçekleştireceği projede; Alara Uçak, Ajlan Okman, Efe Katırcıoğlu, Mavi Özkalıpçı isimli öğrenciler görev alacak.

 

Proje kapsamında, İstanbul’daki maddi imkanları kısıtlı devlet okullarında eğitim gören 6-7-8. sınıf öğrencilerinin katılacağı bir Sanat Çalıştayı gerçekleştirilmesi hedefleniyor.  Çalıştayda öğrenciler yapacakları resim ve seramik çalışmaları ile sanatsal yeteneklerini ortaya koyacak. Ayrıca öğrenciler, Sanat Çalıştayı’nın bir parçası olan Anlık Çözüm Yarışmalarında ise yaratıcılıklarını konuşturacak.

 

Böylece pek çok öğrencinin yaratıcılığını sergileyerek sanatla buluşması, şehirler arasında bir kültür köprüsü kurulması ve 2012 Haziran’ında projeye katılan öğrencilerin eserlerinden oluşan bir sergi açılması planlanıyor.

 

Eyüboğlu Eğitim Kurumları, ödül çerçevesinde aldıkları bin 500 pound para ödülünü de 2011-2012 öğretim yılı boyunca uygulanacak olan proje için kullanacak. Eyüboğlu öğrencileri önceki yıllarda “Özel Arkadaşların Dünyasını Keşfetme” ve “Otistik çocuklarla arkadaş olarak onların toplum yaşamından zevk almalarına yardımcı olma” projeleri ile ECIS Sir Peter Ustinov Sosyal Yardım Ödülü’ne layık görülmüştü.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)