adscode
adscode

Enocta Eğitim Platformu (EEP) Yepyeni Özellikleri İle Karşınızda!

EEP’nin Eylül 2013 versiyonunda geliştirilen yeni özellikler sayesinde, öğrenme ortamlarında fark yaratacak ve çok daha kolay bir kullanım keyfi yaşayacaksınız.

Enocta Eğitim Platformu (EEP) Yepyeni Özellikleri İle Karşınızda!
Etkinlikler
Gelişen internet teknolojileri, artan bağlantı hızları ve yaygınlaşan teknolojik imkanlar ile Youtube, Vimeo, Daily Motion gibi sosyal medya platformları üzerinden video paylaşımlarının hızla yayılmasına paralel olarak geliştirilen Enocta’nın kurumsal video portalıKurumsalTUBE, eklenen gelişmiş aramalar ile daha da kullanışlı hale geldi.

Yönetici panelinde yapılan bir geliştirme ile videolar portale artık toplu bir şekilde eklenebiliyor. Böylece videoların eklenmesinde ciddi bir kullanım kolaylığı ve zaman tasarrufu sağlanıyor. 

KurumsalTUBE aynı zamanda EEP’nin“Sosyal Öğrenme” modülüyle de entegre çalışıyor.“Sosyal Öğrenme” modülü üzerinden bilgi edinmek istenen konular için ulaşılabilecek dokümanlar aranırken artık KurumsalTUBE’da bulunan videolar da listelenebilecek. Yapılan bu entegrasyon ile sosyal öğrenmede paylaşım imkanları daha da artıyor.

Çalışanlara sunulan diğer faydalar…

Kullanıcılara daha önce toplu eğitim programlarını tamamladıktan sonra verilmekte olan belgelerin kapsamında geliştirme yapıldı. Artık eğitimlere özel katılım belgeleri de düzenlenebiliyor. Bu belgeler eğitim yöneticisinin tercihine bağlı olarak mail yoluyla çalışanlarına ulaştırılabildiği gibi kullanıcılar, kullanıcı ara yüzünden de belgelere ulaşabilecekler.

Çalışanlar, katıldıkları sınıf eğitimlerinde eğitimi veren eğitmen bilgilerini de görerek değerlendirmede bulunabilecekler. Bir sınıf eğitiminde birden fazla eğitmen olması durumunda, her bir oturumda eğitimi veren eğitmen bilgisi ile birlikte, daha yönlendirici ve kullanıcı dostu bir form sunuyoruz.

Çalışanlar genel resmi görebiliyor

EEP artık kullanıcılara aldıkları eğitimler ile ilgili tüm verilerini görüntüleyebildikleri bir “Panorama” sunuyor.

Kullanıcılar, Panorama’nın Eğitimler penceresinde kendilerine atanan ya da kendilerinin kaydoldukları eğitimlerin sayısını ve ne kadarını tamamladıklarını görebiliyorlar. Sınavlar penceresinde de sınavlardaki başarı durumlarını ve ortalama puanlarını takip ediyorlar. Eğitim Süresi penceresinde ise o güne kadar eğitim materyalleri ile ne kadar vakit geçirdikleri bilgisi bulunuyor.

Sosyal penceresinde “Sosyal Öğrenme” modülünü kullanarak elde ettikleri puanları gözlemlerken, Sıralamalar penceresinde, tüm şirket geneline göre eğitim faaliyetlerindeki durumlarını takip edebiliyorlar.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)