adscode
adscode

Evde eğitimle okul birincisi oldu!

Karabük'te kas hastası 16 yaşındaki lise öğrencisi Abdullah Alp Göyneksiz, öğretmenlerinin evde verdiği eğitimle okul birincisi oldu.

Evde eğitimle okul birincisi oldu!
Eğitim
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Duchenne Muskuler Distrofi (kas hastalığı) olan 16 yaşındaki lise öğrencisi Abdullah Alp Göyneksiz, öğretmenlerinin evde verdiği eğitimle okul birincisi oldu.

Çocuk yaşlarda yakalandığı hastalığı nedeniyle okula gidemediği için evde eğitim gören Safranbolu Atatürk Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Göyneksiz, 98 ortalama notuyla 2015-2016 eğitim öğretim yılını birincilikle tamamladı.

Göyneksiz'e karne, onur ve takdir belgeleriyle hediyeleri, Karabük Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, okul müdürü Ercan Özcan ile öğretmenleri tarafından Yeni Mahalle'deki evinde verildi.

Göyneksiz, yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu belirterek, kendisine destek olan öğretmenleriyle ailesine teşekkür etti.

Mimar olmak istiyor
Mimar olmayı düşündüğünü belirten Göyneksiz, "Engelliyim diye üzülmeden bu başarıyı sağladım. Benim gibi engelli olanlar çalışsın. Ne kadar engelleri olsa da çalışsınlar." diye konuştu.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)