adscode

Fırat’ta mezuniyet coşkusu!

Fırat Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 27 Mayıs 2011 tarihinde yapıldı...

Fırat’ta mezuniyet coşkusu!
Özel Eğitim

 

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine, Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Bülent Şen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Yılmaz, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Özercan, İl Sağlık Müdürü Dr. Kanuni Keklik, Fırat Üniversitesi yöneticileri, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezun öğrenciler adına bir konuşma yapan Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik bölümü mezunları Duygu Topuz ve Ayşe Dağlayan, Sağlık Yüksekokulu mezunları olarak dünya’da kutsal sayılan bir mesleği yapmanın gururunu yaşadıklarını, kendilerine her türlü bilgi ve tecrübeyi kazandıran hocalarına diğer mezun arkadaşlarına adına teşekkür ettiklerini belirttiler.

Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Özercan ise, bugün Sağlık Yüksekokulu’ndan 180 ebe ve hemşirenin mezun olduğunu belirterek, Sağlık Yüksekokulu’ndan ilk defa bu yıl erkek hemşirelerin de mezun olarak sağlık ordusuna katıldığını söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Bülen Şen de, bu başarıya ulaşmalarından dolayı mezun öğrencileri kutladığını belirterek, öğrencilerin sevinçlerini Üniversite yönetimi ve hocaları olarak aileleriyle birlikte yaşadıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından dereceye giren mezun öğrencilere Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Bülent Şen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Yılmaz ve öğretim üyeleri tarafından mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi.

Tören, mezun öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ve kep atma töreni ile son buldu.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)