adscode
adscode

Gazetelerde Bugün! İşte Günün Gazete Manşetleri ve Öne Çıkanlar

12 Ocak 09:01 Gazetelerde Bugün | 12.01.2013

Gazetelerde Bugün! İşte Günün Gazete Manşetleri ve Öne Çıkanlar
Haberler


Günün Gazete Manşetleri İçin Tıklayın!!





 Gazetelerde Bugün | 12.01.2013

 

Ortaçağ zihniyeti

18 Mart Üniversitesi Rektörü Sedat Laçiner’in “İnsanın Şiiolması Hıristiyan olmasından kötü. Çünkü Hıristiyan nihayetinde ehli kitaptır.Şiide, Alevide sapkınlık var. Şiiler ve Aleviler cennete gidemez” demesi Aleviderneklerini ayağa kaldırdı. Alevi örgütleri ‘Rektör efendi’nin üniversiteleringetirildiği noktayı ortaya koyduğunu belirtti.

HÜRRİYET

Hedef Sakine'ydi

Ertuğrul Özkök yazdı: "Dün akşamdan itibarenParis'teydim. Umut verici bir barış süreci başladıysa, hem Türklerin hem deKürtlerin PKK'lı üç kadının öldürülmesini aydınlatmak için elinden geleniyapması gerekiyor. İşte Paris'ten yazdığım ilk durum raporu".

MİLLİYET

Gizli servis nasıl atladı

Paris'te 3 PKK'lının infazından sonra bu sorunun yanıtıaranıyor. Kentteki Kürtlere göre binaya girip çıkanlar Fransız istihbaratınınyakınn takibinde.

VATAN

Katil tanıdık

Paris Kürt Enstitüsü Başkanı Kendal Nezan, üçlü suikastıVatan'a anlattı: Cinayeti onlara güven veren biri işlemiş. Bize göre hedefSakine Cansız'dı.

RADİKAL

Simide 400 milyon dolar

Türkiye'nin son yıllarda en başarılı girişimcilikörneklerinden Simit Sarayı'na Abraaj Capital 400 milyon dolara ortak oluyor.

AKŞAM

Sizin hiç evladınız öldü mü

Umut ağustosta parkta oynarken, Arif yılbaşı gecesi havaifişek gösterisini izlerken birer serseri kurşunla can verdi. 'O acıyı benbilirim' diyen Umut'un annesi Gülhan Ceylan, Arif'in annesi Yıldız Dallı'nınyanına koştu.

SÖZCÜ

30 bin kişinin katili Apo'ya plazma TV!

Halk diyor ki; "İmralı Apo'ya verilecek televizyon bari3 boyutlu olsun, interneti olsun bir de maç yayını olsun... Keyfi yerinegelsin!"

AYDINLIK

Görüntülere ABD'liler el koydu

Amerikan askerlerinin İncirlik Üssü'ndeki camiyi tahripetmelerinin ardından olayın fotoğraf ve görüntülerini 39. Wing Komutanlığı'nınaldığı ortaya çıktı.

HABERTÜRK

6764 kadını polis koruyor

Aile Bakanlığı açıkladı: Yurt genelinde şiddete uğrayan 6bin 764 kadına polis koruması verildi, Adana şampiyon il oldu.

SABAH

PKK'nın işi!

Paris'te 3 PKK'lı kadının infaz edilmesini soruşturanFransız terörle mücadele ekipleri "örgüt içi hesaplaşma" üzerindeduruyor.

POSTA

Bu karar ocak söndürür

Müfettişlerin "Güvenli değil" diye uyardığı haldeTürkiye Taş Kömürü Kurumu'nun (TTK) önlem almadığı madende 8 Ocak'ta 8 madenciölmüştü. TTK, 9 Ocak'ta şöyle bir önlem almış: "Borcundan dolayı icralıkolan maden işçilerimiz dikkatsiz davranıyor, tehlike yaratıyor. İcralık işçiişten atılacak."

BİRGÜN

Madenzede Madenzade

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü Burhan İnan, işcinayetlerini, işçilerin aşırı borçlu olmalarına bağladı. Madencilere bir yılsüre tanıyan İnan, "Borcunu kapatmayanın iş akitleri feshedilecek"dedi.

YENİ ŞAFAK

Köln'de MİT'le iki kez görüştü

Paris'teki 'derin infaz'ın, İmralı ile başlatılangörüşmelere yönelik bir sabotaj olduğunu gösteren ayrıntılar ortaya çıktı.Öcalan'ın çözüm için mektup göndereceği isimler arasında adı geçen SakineCansız, Silvan saldırısıyla kesintiye uğrayan Oslo görüşmelerine katıldı. Kasımve Aralık'ta da 'Oslo-Habur' sürecinin tekrar başlatılması için MİTgörevlileriyle Köln'de biraraya geldi.

ZAMAN

Hrant Dink, Rahip Santoro ve Zirve Cinayetleri aynı yapınınişi

Yargıtay Başsavcılığı'nın Dink kararını bozma talebinideğerlendiren Zirve Davası avukatı Erdal Doğan, "Santoro, Dink ve Zirvecinayetleri Özel Harp Dairesi'nin işidir diyebiliriz." dedi. Dinkailesinin avukatı Fethiye Çetin ise "Ergenekon'a doğru giden işaretlervar. Ancak bu bağlantıları kuramadılar. Ergenekon'dan da ileri bir örgütlenmeninolduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.


Haberin Tamamı İçin Tıklayın!


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)