adscode

'Global Sınıf' Kıtaları Birleştirdi

Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, “Dünya Çocuk Hakları Günü”nde Kayışdağı İlköğretim Okulu öğrencilerini “Global Sınıf” ile Amerika’ya taşıdılar.

'Global Sınıf' Kıtaları Birleştirdi
Özel Eğitim

‘Dünya Çocuk Hakları Günü’nde minik öğrencilerle işbirliği
Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ayseli Usluata’nın desteği ve Araştırma Görevlisi E. Sahra Öztürk’ün danışmanlığında yürütülen, “Kuşaklararası İşbirliği” (Solidarity Between Generations) sosyal sorumluluk projesi, çocuklarımızın doğuştan kazanmış oldukları haklardan tüm insanların haberdar olmasını sağlamak için Birleşmiş Milletler Örgütü’nün evrenselleştirdiği “Dünya Çocuk Hakları Günü” kapsamında “Global Sınıf”ta özel bir etkinlik gerçekleştirdi. 
Video konferans bağlantısı ile Nebraska-Lincoln Üniversitesi öğrencileriyle ortak işlenen ve ilköğretim öğrencilerinin eğitimine destek olmak amacıyla hayata geçirilen “Kuşaklararası İşbirliği” (Solidarity Between Generations) ile  Kayışdağı İlköğretim Okulu öğrencileri, 20 Kasım günü Amerikalı öğrencilerle birebir iletişim kurarak farklı bir deneyim yaşadılar. 
Kayışdağı İlköğretim Okulu öğrencileri, büyük bir özveri ile hazırlandıkları gösteride, öğrendikleri İngilizce ve Türkçe şarkıları online video konferans aracılığıyla Nebraska-Lincoln Üniversitesi öğrencilerine söylediler.
Kıtaları birleştiren “Global Sınıf” dersinde gerçekleştirilen bu etkinlik sayesinde, çocuk haklarının yasal anlamda güvence altında olduğunun altı çizilmiş oldu.

www.egitimajansi.com






Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)