adscode
adscode

‘Gönüllülük’ Kadir Has’ta!

Kadir Has Üniversitesi ve Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği işbirliğinde kurulan Kurumsal Sosyal Sorumluluk Akademisi tarafından, 9 Mart 2011 tarihinde üçüncüsü düzenlenecek olan Sivil Toplum…

‘Gönüllülük’ Kadir Has’ta!
Özel Eğitim

 

Avrupa Birliği, bireylerin sosyal, ekonomik ve çevresel alanda değer yaratmalarını desteklemek amacı ile 2011 yılını "Aktif Vatandaşlığı Geliştirmeye Yönelik Avrupa Gönüllü Faaliyetler Yılı" olarak kabul etti. 2011 yılında Avrupa'da gönüllülük çalışmalarını teşvik eden "Avrupa Gönüllülük Yılı" çerçevesinde Türkiye’de de sivil toplum alanında değer yaratan faaliyetlerin kamuoyu ile paylaşılması çerçevesinde 3. STK Günleri’nin teması “Gönüllülük” olarak belirlendi.

 

3. STK Günleri’nde, Sivil Toplum Kuruluşları kendi standlarını açarak eğitim, yoksulluk, hastalıklarla mücadele, toplumsal cinsiyet eşitliği, kalkınma ve çevresel sürdürülebilirlik alanlarında katılımcılara çok taraflı bir sivil toplum çalışmaları havuzu sunacak. Ayrıca Türkiye’de farklılık yaratan sosyal sorumluluk projelerini teşvik etmek ve başarılı sosyal girişimlerin rol model olmasını sağlamak amacı ile STK Günleri’nde sosyal sorumluluk ödül töreni düzenlenecek.

 

STK ve iş dünyası temsilcilerinin ve basın mensuplarının yanısıra akademisyen ve öğrencilerin de katılacağı 3. STK Günleri’nde STK’lar, birbirlerini daha yakından tanıma imkânı bulmalarının yanısıra paydaşları ile yeni işbirlikleri oluşturma fırsatını da yakalayacaklar. Her yıl katılımcı sayısını artıran etkinlikte bu yıl, TEGV, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Toplum Gönüllüleri Vakfı, Bisiklet Derneği, Çelikel Vakfı, Ekav/Eğitim Kültür Ve Araştırma Vakf, Emzirme Platformu, Habitat, Ulusal Gelişim Parlementosu, Has Finca / Mikrokredi Topluluğu, Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı, İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı, KPD (Koçluk Platformu Derneği), Lösev - Lösemili Çocuklar Vakfı, Mavi Kalem Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği, Servas Türkiye, Sistem Ve Jenerasyon Derneği, Takım Yıldızı İzcilik Gençlik Ve Spor Kulübü, Türk Böbrek Vakfı, Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı, Yaratıcı Çocuklar Derneği, Young Guru Academy ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Akademisi standlarıyla yer alacak.

 

 

PROGRAM:

09:30 – 10:30 Kayıt

10:30 – 11:00 Açılış Konuşmaları

Serdar Dinler- Genel Başkan, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği

Pınar Reyhan- Genel Yayın Yönetmeni ve Yazar, Hürriyet Aile

Egemen Bağış- Devlet Bakanı ve Başmüzakereci, Türkiye Büyük Millet Meclisi *

Prof. Dr. Mustafa Aydın- Rektör, Kadir Has Üniversitesi

11:00 – 11:15 Sosyal Sorumluluk Ödül Töreni

11:15 – 16:00 3. STK Günleri Ziyareti

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)