adscode
adscode

Here Transit’e hazır olun!

Windows’un Alışveriş Mağazası Windows Store’da yer alacak olan Uygulama sadece Windows 8.1 Mobile İşletim Sistemi ile uyumlu olacak.

Here Transit’e hazır olun!
Bilim Teknoloji
Çoğu şirketin, Windows Mağazası için tasarladıkları uygulamalarını, Windows Phone Platformundan kaldırdığını görüyoruz. Here geliştiricileri, Here’da meydana gelen Hatalardan dolayı sorunları çözmeye çalışmış ve sorunlar çözülemeyecek hâle gelince Uygulamasını, Windows Mağazasından çekme kararı almıştı.

Yine de geliştiriciler Windows Mağazasından vazgeçmediklerini görüyoruz. Öyle ki Here ile ilgili yeni çalışmalar yapıldı. Kısa süre sonra da, sorunları çözülen ve yenilenen Here’in, Windows Mağazasında tekrar yer aldığını söylemeliyiz.

En önemli yenilik Here’in adında olmuş. Eski Here’ın gidip yerine yeni Here Transit’in geldiğini görüyoruz. Here Transit; şimdilik Windows 8.1 Mobile ile uyumlu.

İşte bu yüzden Windows 10 Mobile’lı telefonlar olan: Lumia 950, Lumia 950 XL ve Lumia 550 de Uygulama çalışmıyor. Gelecek ay itibariyle bu sorunu da geliştiriciler çözecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)