adscode
adscode

İSMEK YAZ EĞİTİMLERİ VE YETİŞKİN EĞİTİMİ KAYITLARI BAŞLADI

İSMEK çocuklar için düzenlediği yaz eğitimi ön kayıtları 27 Temmuz 2017 tarihinde başladı.

İSMEK YAZ EĞİTİMLERİ VE YETİŞKİN EĞİTİMİ KAYITLARI BAŞLADI
Eğitim
3 Ağustos 2017’de başlayacak eğitimlerden bu yıl, 12- 16 yaş grubu faydalanabilecek. 15 Eylül’e kadar devam edecek yaz eğitimleri toplam 10 alanda ve 50 branşta verilecek. İSMEK’te yetişkin eğitimi için her yıl Ekim ayında çalan zil de bu yıl daha erken çalacak. 2017-2018 eğitim yılı yetişkin eğitimi ön kayıtları 27 Temmuz’da başlarken, eğitimler 7 Ağustos’ta başlayacak. Hem çocuklar için düzenlenen yaz eğitimleri hem de 2017- 2018 eğitim dönemine ait yetişkin eğitimi ön kayıtları www.ismek.ist adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

İSMEK’in çocuklara yönelik düzenlediği yaz eğitimleri için ön kayıtlar 27 Temmuz’da başladı. Toplam 10 alanda ve 50 branşta düzenlenen yaz eğitimleri, 3 Ağustos’ta başlayıp, eğitimler 15 Eylül’e kadar devam edecek. Çocukların en fazla ilgi duydukları alanlar dikkate alınarak planlanan 50 branş eğitimi arasında “Çizgi Roman Atölyesi”, “Seramik Biçimlendirme”, “Tiyatro”, “Piyano” gibi kültür sanat branşlarının yanında “İngilizce”, “Almanca”, “Fransızca” gibi dil eğitimleri ve çağımızın olamazsa olmazı bilişim eğitimlerinden “Güvenli İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı”, “Kodlama” gibi önemli eğitimler yer alıyor.

15 Eylül’e kadar hafta içi ve hafta sonu grupları şeklinde sürecek olan eğitimler, yeni eğitim dönemiyle birlikte ( 2017-2018 eğitim döneminde) hafta sonları verilmeye devam edecek. Eğitimler, İSMEK’in alanında uzman, donanımlı, deneyimli ve pedagojik formasyona sahip öğretmenleri tarafından verilecek.

Yetişkin Eğitimi için kayıtlar 27 Temmuz’da Başladı Eğitimler ise 7 Ağustos’ta Başlıyor

İSMEK bu yıl yetişkin eğitimleri tarihlerini de daha erkene aldı. 2017-2018 eğitim dönemi yetişkin eğitimi kayıtları 27 Temmuz 2017’da başlarken eğitimler 7 Ağustos’tan itibaren verilmeye başlayacak. Geçtiğimiz eğitim döneminde verdiği 540 branş eğitimini yeni eğitim döneminde arttıran İSMEK’te, eğitimlerin tümü her yıl olduğu gibi ücretsiz olacak.

Yaz Eğitimleri ile Yetişkin Eğitimi İçin Başvurular Nasıl Gerçekleşecek?

Çocuk ve yetişkin eğitimi için İSMEK’e başvuruda bulunmak isteyen herkes ön kayıt işlemlerini 27 Temmuz’dan itibaren www.ismek.ist üzerinden gerçekleştirebilecek. Web sitesi üzerinden ön kayıt işlemlerini tamamlayan adayların, başvurdukları merkezlere giderek, kayıtlarını asıl kayda çevirmeleri gerekecek. Asıl kayıtta katılımcılardan sadece kimlik fotokopisi istenecek. Çocuk yaz eğitimlerine başvuran 12-16 yaş grubu katılımcılardan ek olarak velilerinin imzaladığı muvafakatname istenecek. Ayrıca kayıt işlemleri için İSMEK eğitim merkezlerine şahsen gidenler de işlemlerini bu merkezlerde yaptırabilecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)