adscode

Kılıçdaroğlu gençlere Facebook’la açıldı!

Kılıçdaroğlu, facebook gönüllülerce oluşturulan hayran sayfasında, 1 milyonuncu takipçi olan ODTÜ sosyoloji bölümü doktora öğrencisi Esra Can ile sayfa kurucularını kabulünde, internetin önemine değindi...…

Kılıçdaroğlu gençlere  Facebook’la açıldı!
Özel Eğitim

"Facebookun asıl kahramanları asıl burada" diye sözlerine başlayan Kılıçdaroğlu, "Kemal Kılıçdaroğlu adına sayfa açtılar, 1 milyon kişi yakalandı. 1 milyonuncu olan arkadaşımız da burada. Onlar birer isimsiz kahraman, beni günlük olarak izlediler. Saati saatine izlediler, tartışmaları değerlendirdiler, gelen eleştirilere yanıt verdiler ve sonuçta Türkiye’nin bir numarası olmayı hak ettiler. Dünyada da ilk 10’a girdik, isimsiz kahramanlara yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Esra Can da internetin çok önemli bir mecra olduğunu düşündüğünü belirterek, "Takip ettiğim lideri facebookta da desteklemek çok önemli. 1 milyonuncu olduğum için de kendimi çok şanslı hissediyorum" dedi.

Sayfanın kurucusu Eşref Gülmez de 11 kişi ile sayfayı kurduklarını ve gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, başkanlık sistemini seçimlerden sonra referanduma götürmeyi düşündükleri yönündeki açıklamaların sorulması üzerine, "O açıklamayı gelip Türkiye’de yapsın" yanıtını verdi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)