adscode

Maltepe’de Kariyer Günleri Başlıyor!

T.C Maltepe Üniversitesi 4. Kariyer Günleri’nde İş Dünyası’nın önde gelen profesyonellerini öğrencileri ile buluşturuyor...

Maltepe’de Kariyer Günleri Başlıyor!
Özel Eğitim

 

Kariyer Günleri bu yıl öğrencilerin karşısına “Why Kariyerim Y” temasıyla 26, 27 ve 28 Nisan’da düzenlenecek etkinliklerle çıkıyor.

 

Öğrenci, mezun ve mezun olmaya hazırlananların kariyer hedeflerini belirleme konusunda Türkiye’nin önde gelen yöneticilerinden bilgi alma fırsatı bulacakları Kariyer Günleri’nin bu yılki ana temasını  İş Dünyası’nda alışılmış dengeleri değiştiren ve yavaş yavaş patronluğa geçmeye hazırlanan genç kuşak bir başka deyişle “Y” kuşağı oluşturuyor.

 

Sorumluluk almaya hevesli, kendilerinden ve işvereninden beklentileri oldukça yüksek, tercihlerini rahatlıkla ortaya koyabilen, çok kanallı TV ile büyüyüp internete ve sosyal medyaya adapte olmuş olan “Y” kuşağını, Kariyer Günleri’nde eğlenebilmeleri ve iyi vakit geçirebilmeleri için de çeşitli sürprizler bekliyor. Düzenlenecek etkinlikler ile çok sayıda öğrenci iş yaşamına adım atmadan önce başvuru ve özgeçmişlerini şirketler ve yöneticileri ile paylaşma fırsatını bulacak, öğrencilerden alınan bu başvurular nitelikli ve kaliteli eğitim almış genç iş gücünü şirketlerin bünyesine kazandırmak amacıyla değerlendirilecektir.

 

Marmara Eğitim Köyü, Dragos ve Maltepe Tıp Fakültesi kampüslerinde yürütülecek olan etkinliğin açılış konuşmasını; özel tasarımları, dünya standartlarındaki üretimi ve uluslararası alandaki başarılarıyla tanınan mobilya sektörünün öncü firmalarından Çilek’in kurucu ortağı ve Genel Müdürü Muzaffer Çilek gerçekleştiriyor. Muzaffer Çilek, 15 yıl gibi kısa bir sürede Çilek markasını getirdiği noktayla, ülkenin öncü işadamlarından biri olarak tanınıyor. Ayrıca etkinliğe İletişim Sponsoru olarak destek sağlayan Yenibiris.com, “İş Ararken Fark Yarat” adlı sunumuyla İK Danışmanı Murat Babadalı’yı katılımcılarla buluşturuyor.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)