adscode
adscode

MEF Okullarında Kitaplı Günler Yaşanacak

MEF Okulları Ulus Kampüsünde; 04-08 Nisan 2016 tarihleri arasındaki “13. Kitap Fuarı ve Söyleşi Günleri”nde kitapseverlere ev sahipliği yapacak.

MEF Okullarında Kitaplı Günler Yaşanacak
Etkinlikler
50 yayıneviyle birlikte 21 yayıncılık firması ve 2 sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşecek fuarda, söyleşilerle birlikte 24 ayrı etkinlik sahne alacak.

Fuara ve söyleşilere tüm kitapsever öğrenciler ve veliler katılabilecek. 

Eleştirel okuyup yazabilen, kendisini sözlü ve yazılı olarak ifade edebilen, hayal gücü ve yaratıcılığı gelişmiş bireyler yetiştirmeyi hedefleyen MEF Okulları; kitap fuarı etkinlikleriyle, öğrencilerinin; Türk ve dünya yazınının roman, öykü, tiyatro, deneme gibi birçok türüyle tanışmalarını ve okuma alışkanlıklarını pekiştirmelerini amaçlıyor. 

Kitap Fuarı ve Söyleşi Günlerinde gerçekleşen söyleşilerde konuşmacılar, birikimlerini hem öğrenciler hem de velilerle paylaşacak.

MEF Okullarının ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, Ayşen İnci, Banu Çiçek, Berfu Dinçok, Cenk Akyol, Chinemelu Elonu, Efe Duyan, Emre Altuğ, Erol Büyükmeriç, Fatih Erdoğan, Genç Penguen, Gökçe Gökçeer, Gökçenur Ç., Görkem Kantar Aksoy, Gözde Turhan, Gül Akça Kodal, Hande Dilek Akçam,  Işın Emeç, Irene Canca, Judith Sharpe, Kadir Aydemir,  Necdet Neydim, Niran Elçi, Süleyman Bulut söyleşileriyle yer alacak. 

MEF Okullarında 04-08 Nisan 2016 tarihlerinde yine kitaplı günler yaşanacak. 

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsündeki Kitap Fuarı 02-06 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)