adscode
adscode

MEF ÜNİVERSİTESİ ÖDÜLLÜ SLOGAN YARIŞMASI İLE SLOGANINI ARIYOR

Katılımcı eğitim-öğretim ve yönetim anlayışıyla yükseköğretime yenilikler getiren MEF Üniversitesi sloganını twitter üzerinden düzenlediği ödüllü slogan yarışması ile belirleyecek.

 MEF ÜNİVERSİTESİ ÖDÜLLÜ SLOGAN YARIŞMASI İLE SLOGANINI ARIYOR
Üniversite
 #ÜniversiteSeninSloganSenin hashtagi aracılığıyla twitter üzerinden paylaşılan slogan önerileri, seçici bir kurul tarafından değerlendirilecek. Bu değerlendirme sonucunda MEF Üniversitesi’nin vizyon ve misyonuna uygun, aynı zamanda da özgün ilk üç slogan ödüllendirilecek. Yarışma, 1 Mart 2014, Cumartesi gün bitimine kadar devam edecek. Yarışma sonuçları ise 7 Mart 2014, Cuma günü açıklanıyor.

MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muahammed ŞAHİN ‘‘Bir üniversiteden beklentiyi özetleyecek aynı zamanda da Üniversitemizin vizyon ve misyonu ile örtüşen, en doğru kelimeleri arıyoruz. Bu yarışma katılımcı üniversite yaklaşımımızı gösteriyor. #ÜniversiteSeninSloganSenin yarışması ile Üniversitemizi ifade eden yaratıcı ve özgün sloganımızı bulacağımıza inanıyorum.’’ dedi.

MEF Üniversitesi Ödüllü Slogan Yarışması sonucunda birinci seçilen sloganın sahibine iPad Air ve Ödül Belgesi, ikinci seçilen slogan sahibine; iPad Mini ve Ödül Belgesi, üçüncü seçilen slogan sahibine ise iPod Touch ve Ödül Belgesi verilecek.

Ayrıntılı bilgi için www.universiteseninslogansenin.com’u ziyaret edebilirsiniz. 

http://www.mef.edu.tr/


 











Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)