adscode

Milli Eğitim Müdürlüğü Önünde Müdür Koltuğu Yakıldı

Bursa’da bir grup eğitimci, okul müdür atamalarına tepki göstermek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde okul müdürü koltuğu yaktı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Önünde Müdür Koltuğu Yakıldı
Haberler







Bursa’da bir grup eğitimci, okul müdür atamalarına tepki göstermek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde okul müdürü koltuğu yaktı. Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenler, atamaların hukuksuz olduğunu öne sürdü.
Öğle saatlerinde Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan Türk Eğitim-Sen üyesi bir grup öğretmen, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen okul müdür sınavına yönelik tepkilerini dile getirdi. Türk Eğitim-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, "Okul müdürü mülakatında 90 ve üzeri puan alanların yüzde 95’i yandaş sendika mensupları. Yazılı sınav kazanıp mülakata giren 214 idareci adayından 90 ve üzeri en yüksek puan verilen 75 adaydan 71’i yandaş sendika mensubudur. Mülakatlar tam bir komedidir. 214 aday 3 gün içerisinde ortalama 2,5 dakikalık mülakat sonucu puanlandırılmıştır. 2,5 dakikada kabak bile seçilmez. Sizin dışınızdakilerin yaşama şansı olmayacak, niye? Sizin dışındakiler eğitimci değil mi? Kime ne yapmışlar? Hangisi yeterli değil. İşgal etmek için her şeyi feda ettiğiniz bu koltuklara tamaH edecek ucuzlukta arkadaşlara sahip değiliz." dedi

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)