adscode

Mülakatlar ne zaman açıklanacak?

Öğretmen adayları, belirsizliğin giderilmesini ve MEB'in mülakat sonuçlarını açıklamasını bekliyor.

Mülakatlar ne zaman açıklanacak?
Öğretmen
Güncelleme : 04-Sep-24 12:40

20 bin öğretmen ataması için mülakat süreci 1 Temmuz'da başlamıştı. Mülakat telaşını geride bırakan öğretmen adayları, MEB tarafından yapılacak sonuç açıklamasına odaklandı. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları e-Devlet sayfasından öğrenilebilecek. 

Peki, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sosyal medayada gündem olan konuyla ilgili öğretmenlerin yorumları şöyle:

- Yarım bir takvim yarım kalan umutlarımız. Tek istediğimiz emeğimizle kazandığımız KPSS puanlarımızla okullarımızda olmak.

- 20 bin kontenjan verdiniz kabul etmek zorunda kaldık mülakat dediniz girdik bari kontenjanda olanı atayın açıklayın!

- Kontenjanda olduğumu öğrendiğimin üzerinden 1 yıl geçti hâlâ atanıp öğretmen olamadım. Hayatıma yön veremiyorum, önümü göremiyorum o kadar çok belirsizlik var ki içinde kayboluyorum gerçekten çok yoruldum…

- Sonuçlar açıklansın. Takvim yayımlansın. Artık önümüzü görmek istiyoruz.

- Yaşadığımız bir çok zorluklara rağmen onca emek verip bu sonuçları aldık artık belirsizlik içinde olmak istemiyoruz. Binlerce genç hayatına yön veremiyor bir an önce mülakat sonuçlarının açıklanmasını istiyoruz.

- 40 gün oldu mülakattan çıkalı 365 gün oldu KPSS’ye gireli ve bizim hala elimiz boş.

- Biz ne zaman atanacağız? Beklemekten çok yorulduk mülakat sonuçlarımızı görmek istiyoruz dayanacak gücümüz kalmadı 1 yıldır bekliyoruz.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)