adscode
adscode

Ödüllü “Manin Var mı Yazmaya?” Yarışması 14 Ocak’ta Başlıyor!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından toplumda tasarruf ve yatırım bilincini yaygınlaştırmak amacıyla yönetilen Param ve Ben Facebook sayfasında 14 Ocak 2015 tarihinde ödüllü bir mani yarışma…

Ödüllü “Manin Var mı Yazmaya?” Yarışması 14 Ocak’ta Başlıyor!
Etkinlikler


Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB), tasarruf ve yatırım bilincini geniş kitlelere aşılamak amacıyla 2012 yılından bu yana internet sayfaları ve sosyal medya kanalları üzerinden Param ve Ben projesini sürdürüyor. Projenin yeni ödüllü yarışması, 14 Ocak 2015 tarihinde Param ve Ben Facebook sayfası üzerinde başlayacak. Yarışmacılar, “Manin var mı yazmaya?” sloganıyla duyurulan yarışmaya para, tasarruf ve yatırıma dair manilerle katılabilecek.

Yarışmanın temel amacı, katılımcıların tasarruf ve yatırım konularındaki düşüncelerini eğlenceli bir şekilde paylaşmalarını sağlamak. Yarışma aynı zamanda geleneksel ifade yöntemlerinden biri olan manilerin toplumda güncel bir iletişim aracı olarak kullanılmasını da teşvik ediyor. 


Yarışma sonucunda jüri üyeleri tarafından seçilen en başarılı ilk 5 mani yazarı, Borsa İstanbul’u uzmanlar eşliğinde gezme hakkı kazanacak. Ayrıca, finalistlere para sayan kumbara hediye edilecek.

Yarışmacılar, 25 Ocak 2014 tarihine kadar www.facebook.com/paramveben adresi üzerinden yarışmaya katılabilecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)