adscode
adscode

Öğretmenlere eğitim verecekler

Sevinç Eğitim Kurumları; Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ile ‘Sevinç Öğretmen Akademisi’ni hayata geçirdi.

Öğretmenlere eğitim verecekler
Eğitim
Güncelleme : 27-Jan-23 16:17

Ülkemizde ve dünyada eğitim sistemine farkındalık ve katkı sağlayacak, yeni nesillerin gelişimine değer katacak öğretmen adaylarının yetiştirilmesini amaçlayan ‘Sevinç Öğretmen Akademisi’nin eğitimleri Ocak ayında başladı. Lansmana Sevinç Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Boy, Sevinç Eğitim Kurumları Danışmanları Dr. Adem İriç ve Dr. Fatih Anıl, Sevinç Eğitim Kurumları Koordinatörleri Murat Gürsoy, Merve Boy ve Arzu Karaal; BÜYEM Müdürü Dr. Tamer Atabarut, BÜYEM Koordinatörleri Duygu Sökmen, Alişan Kuloğlu ve BÜYEM Eğitim Sorumlusu Güneş Özgün katıldı.

Eğitim camiasına ve öğrencilere büyük yarar sunacak bu iş birliğinden büyük mutluluk duyduğunu dile getiren BÜYEM Müdürü Dr. Tamer Atabarut: ‘’Sevinç Eğitim Kurumları ile koordineli bir şekilde ilerleyerek tüm detayları en ince ayrıntısına kadar tasarladığımız Sevinç Öğretmen Akademisi, eğitmenlerimizin verimini artıracak, gelişimlerine ve mesleklerine en üst düzeyde katkı sağlayacak şekilde oluşturuldu. Sevinç Eğitim Kurumları öğretmenlerine özel olarak uygulanan programda dersler, öğretmenlerin ilgi ve yetenek alanları doğrultusunda hazırlandı. Sınıf, Zümre ve Bölüm Yönetimi, İletişim Becerileri, Farklı Yetenek ve Benzerliklere Sahip Öğrenciler için Özel Öğretim Yetenekleri ve Öğretimde Farklılaştırma, Nitelikli Proje Sunumu gibi önemli konuların alanında uzman eğitimciler tarafından ele alındığı bu akademinin katılımcılara yüksek fayda sağlayacağına inanıyoruz. Sevinç Öğretmen Akademisi’nin, eğitimde farkındalık ve yüksek kalite anlayışı ile bu önemli iş birliğine imza atan Sevinç Eğitim Kurumları’na çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Sevinç Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Boy: ’’37 yıllık eğitim sektörü deneyimlerimizden yola çıkarak yenilikleri yakından takip ediyoruz. Kendimizi çağın gerektirdiği şekilde sürekli güncelliyor, tüm bu yenilikleri kurum kültürümüze ve eğitim kalitemize en yakışır şekilde kendimize entegre ediyoruz. Bu anlayışımız doğrultusunda hayata geçirdiğimiz Sevinç Öğretmen Akademisi’nin iki temel fonksiyonu var; ilki mevcut eğitmenlerimizin mesleki ve kişisel gelişimini sağlamak, ikincisi ise ülkemize ve dünyaya daha fazla katkı sunacak,  yeni nesillerin bilinçli gelişimini sağlayacak öğretmen adaylarını yetiştirmek. Bu doğrultuda BÜYEM ile yaptığımız iş birliğinin; eğitmenlerimize, öğrencilerimize ve eğitim camiasına değer katacağına, yarınları daha verimli inşaa edeceğine inanıyoruz.’’ dedi.

Sevinç Eğitim Kurumları eğitimcilerine özel hazırlanan Sevinç Öğretmen Akademisi toplam 72 saat sürecek program sonunda katılımcılara Boğaziçi Üniversitesi tarafından sertifika verilecek.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)