adscode

Okul müdürlerine Kadir Has’tan eğitim!

Kadir Has Üniversitesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul ilçelerine bağlı ortaöğretim kurumlarında görev yapan lise müdürlerine yönelik bir dizi hizmetiçi eğitim düzenliyor...

Okul müdürlerine Kadir Has’tan eğitim!
Özel Eğitim

Okulda kriz yönetiminden, madde bağımlılığına kadar geniş bir perspektifte sunulacak eğitim, 4 Şubat 2011 tarihinde, 09.00-17.00 saatleri arasında, Kadir Has Üniversitesi Kadir Has Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

Aralarında psikolog, eğitimci ve emniyet mensuplarının bulunduğu alanlarında uzman bir kadro tarafından verilecek olan seminerde bu kez 550 lise müdürü, öğrencilerinin oturdukları sıralarda eğitim alacaklar. Açılış konuşmalarını Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Yüksel SEZGİN’in yapacağı eğitim kapsamında, özellikle günümüz ortaöğretim kurumlarının en sık karşılaştığı sorunlar, bu sorunlara nasıl yaklaşılması gerektiği ve çözümler ele alınacak. Eğitim, “Kriz Yönetimi ve Okulda Şiddetin Önlenmesi”, “Madde Bağımlılığı”, “Çocuk Koruma Kanunu Uygulamaları”, “Mesleki Yönlendirme ve Doğru Meslek Seçimi”, “Risk Altında Öğrenciye Yaklaşım ve Kurumiçi İletişim”, “Disiplin Sağlamada Rehber Öğretmenin Rolü ve Yaptırımlar” başlıklarından oluşacak.

Kadir Has Üniversitesi, eğitim kurumlarında hizmetiçi eğitimin kaliteyi artırmak noktasında çok büyük katkı sağladığı düşüncesinden hareketle, geçtiğimiz eğitim öğretim yılından bu yana lise yöneticilerine, Rehberlik Araştırma Merkezlerinde görev  yapan rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlara, yurt içi üniversite danışmanları ve rehber öğretmenlere, eğitim imkanları sunmaya devam ediyor. 




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)